Po úspěchu v Německu k nám míří adventura Black Sails - The Ghost Ship
zdroj: tisková zpráva

Po úspěchu v Německu k nám míří adventura Black Sails - The Ghost Ship

9. 9. 2015 18:55 | Novinky | autor: Adam Homola |

Dobrou německou adventurou by neměl žádný milovník žánru pohrdnout a zdá se, že jedna taková se k nám teď blíží. Black Sails - The Ghost Ship si svůj debut odkroutila už před časem, ale pouze v Německu. Teď se hra chystá na svůj globální start na Steamu, kde vyjde 17. září. Black Sails je jinak víceméně klasická point and click adventura ve 3D, kde musíte rozluštit záhadu tajemné lodi a hlavně na ní přežít.

Hlavními hrdiny je totiž dvojice, která ztroskotala a tak tak se jí podařilo vyšplhat na loď, která se náhle objevila. Bude však loď jejich spásou, nebo spíš záhubou? To uvidíte až ve hře. Black Sails - The Ghost Ship slibuje spoustu různých voleb a možností, které mají mít vliv na konec celé hry a na příběh obecně.

"Se znovuzrozeným zájmem o adventury si myslíme, že nastal ten správný čas přinést Black Sails - The Ghost Ship i na mezinárodní trh. Těšíme se, až si budou most hráči na Steamu zahrát tu stejnou povedenou hru, ze které běhá mráz po zádech německým fanouškům," napsal v tiskové zprávě kreativní šéf studia Deck 13 Jan Klose.

Hru na Steamu najdete pod tímto odkazem a od 17. září si ji budete moci koupit. Trailer najdete výše, obrázky ze hry pak na kartě hry v galerii.

Nejnovější články