Onlinovka Worlds Adrift nabídne i líté boje ve vámi postavených lodích
zdroj: tisková zpráva

Onlinovka Worlds Adrift nabídne i líté boje ve vámi postavených lodích

15. 8. 2016 11:15 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Worlds Adrift se od začátku prezentuje jako alternativní zážitek pro milovníky online her. Už jen myšlenka vytvořit svět z volně poletujících ostrovů, mezi nimiž můžete a musíte cestovat za pomoci více či méně pokročilé technologie létání je poměrně originální. Přidejte k tomu fakt, že svět a ostrovy budete moci permanentně přetvářet a brzy se dostanete k faktu, že vše, co se zde bude dít, bude tvořené hráčskými akcemi.  

Že nemusí zůstat jen u kooperace při stavbě, případného primitivního konfliktu, kdy někoho praštíte po hlavě čerstvě odsekaným klackem ukazuje nové video. Ačkoliv jsou nomádi budoucnosti na společensky nízké úrovni, jejich technologie jim umožňuje stavět poměrně pokročilé stroje, v tomto případě lodě. Ty můžete samozřejmě využít primárně k cestování mezi ostrovy, transportu surovin a třeba i lidí, pokud to bude třeba.

Jenže, jakmile někdo transportuje něco, co je cenné, najde se jiný člověk, který bude chtít to cenné. Od transportních lodí je tak jen krok k tomu udělat loď vhodnou na abordáž, pak k ní přiděláte střelnou zbraň, transporty se také ozbrojí – a máte tu vzdušné bitvy. Nicméně, co si budeme nalhávat, hráči si budou stavět lodi jen pro to kouzlo střetů mezi létajícími kusy šutrů.

Velký potenciál téhle složky Worlds Adrift spočívá v tom, že jsou všechny lodě postavené hráči. Můžete tak uplatnit své zneuznané konstruktérské já, vymýšlet nejrůznější systémy ochrany střelců u létajících kolosů či naopak snažit se postavit co nejmodernější typ stíhače. Ve fantazii se meze nekladou, ty vám vystaví až váš um a dostupné suroviny. Worlds Adrift vyjde ještě letos na PC.

zdroj: Archiv

Nejnovější články