Nová verze kostkované akce Minimum nabízí hordu i týmový deathmatch
zdroj: tisková zpráva

Nová verze kostkované akce Minimum nabízí hordu i týmový deathmatch

15. 9. 2014 16:56 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Některé hry sází na chytlavé herní prvky a systém a netrápí se s vizuální reprezentací. Spíše jdou směrem silné stylizace, což je případ týmové akce Minimum od studia Human Head, které přebralo štafetu od zkrachovalého TimeGate. Původně byla hra v nabídce early access na Steamu, kde jí dominoval mód s velkými roboty, které byly cílem snažení obou týmů – svého chcete zprovoznit, cizího zničit. Minimum ale nyní vychází v plné verzi a přidává celou řadu dalších módů.

Kooperativní horde mód je klasika, ve které se tým hráčů postaví v aréně stále silnějším vlnám nepřátel. Využívat můžete upravitelnost zbraní i zbrojí, takže se dá dostatečně taktizovat a profilovat postavu. Mód Altar of the Ancients Map nabídne klasický týmový deathmatch a pro nováčky, aby pochopili všechny herní náležitosti, je ve hře tutoriálová mapa s boty, aby hned nespadli do vod Minimum až po uši.

Minimum je až do 17. září k dostání s padesátiprocentní slevou. Do hry se ale chystá i obchodování s předměty a schématy, která si můžete kupovat, modifikovat nové předměty a pak je prodávat ostatním hráčům.

Minimum to samozřejmě nebude mít lehké, ale pokud bude dobře fungovat kooperace a úprava avatara, v kombinaci s návykovou hordou, případně variací na MOBA by mohla zaujmout a uspět.

zdroj: Archiv

Nejnovější články