Majitele diablovky Victor Vran čeká pořádná porce nového obsahu
zdroj: tisková zpráva

Majitele diablovky Victor Vran čeká pořádná porce nového obsahu

24. 7. 2015 16:43 | Novinky | autor: Adam Homola |

Po pěti měsících v early access režimu vyšla diablovka Victor Vran na Steam a GOG v "dokončené verzi". Novinka od tvůrců Tropica zatím sklízí velmi pozitivní ohlasy, ale vydáním Viktorova cesta teprve začíná - vývojáři totiž chystají hromadu nového obsahu. Třeba první datadisk, ale o tom poví víc na Gamescomu. Ještě před datadiskem ale majitele hry čeká nálož bezplatných DLC.

První DLC s názvem Tome of Souls do hry přidá zcela nový typ zbraně. To zase odemkne nové aktivní schopnosti a styl hraní spellcastera. Novinkou tohoto DLC budou též dvě pradávné knihy nedozírné moci: Nekonomicon a Fifty Shades of Slay... Sami vidíte, že tvůrci se neberou zase tolik vážně a dokáží si ze sebe dělat srandu.

Dále hráče čeká DLC s názvem Highlander Outfit, které jen změní vzhled hrdiny. Třetí DLC s názvem Cauldron of Chaos hru rozšíří o jednu velkou mapu s náhodně generovaným rozložením všech prvků včetně soubojů a navrch přihodí ještě denní výzvy. V neposlední řadě tvůrci chystá též update, který do hry přidá lokální kooperaci.

zdroj: Cinemart

Pavel vám Victor Vran předvedl nedávno v gamesplayi, ale tím ještě nekončíme, protože od něj brzy můžete čekat na Games i recenzi. V mezičase ale můžete hru kupovat a stahovat ze Steamu či GOG.

Nejnovější články