Dvouletý prcek z hororovky Among the Sleep se přibatolí příští týden
zdroj: tisková zpráva

Dvouletý prcek z hororovky Among the Sleep se přibatolí příští týden

23. 5. 2014 12:45 | Novinky | autor: Adam Homola |

Netradiční horor Among the Sleep, ve kterém v hlavní roli vystupuje batole, vyjde už příští týden. Batolit poloprázdným nočním domem (ale i mimo něj) se můžeme už od čtvrtka 29. května, kdy hra vyjde pro PC, Mac a Linux. Ve vývoji je též verze hry pro PlayStation 4 (a virtuální realitu Project Morpheus), ale ta vyjde později. Na nový trailer ze hry se ale můžete podívat hned teď bez ohledu na platformu, kterou na hraní používáte.

Časem se hra pravděpodobně objeví i na jiných platformách, ale vývojáři zatím nemohou nic potvrdit. Jen pro Polygon prozradili, že ohledně verzí pro ostatní konzole jsou zatím ve stádiu jednání. Dříve či později se ale dá Among the Sleep očekávat i pro Xbox One.

zdroj: Archiv

Vývojáři z Krillbite Studio šli s Among the Sleep na Kickstarter až relativně krátce před dokončením hry. Snad i díky tomu, že zájemcům nabídli možnost vyzkoušet alfa verzi, na KS uspěli a dříve stanovené datum vydání nakonec dodrží. Jak nakonec dopadne survival dobrodružství s dvouletým prckem v hlavní roli, které vynechává akční složku a soustředí se na hádanky a hledání úkrytů před nebezpečím, se dozvíme příští týden.

Nejnovější články