Bojovka Streets of Fury EX vás pozve do Paříže a herních devadesátek
zdroj: tisková zpráva

Bojovka Streets of Fury EX vás pozve do Paříže a herních devadesátek

20. 5. 2015 13:30 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Na procházku devadesátými léty vás v polovině června pozve bojovka Streets of Fury EX. Jedná se o rozšířenou edici hry, jež v roce 2007 vyšla v rámci digitální distribuce na Xboxu. Z přiloženého traileru je vidno, že hra kombinuje renderovaná pozadí a reálně snímané postavy – nápad, který se v bojovkách příliš neuchytil (vzpomeňme však například na dnes již poněkud prehistorický český počin jménem Unlimited Warriors). Streets of Fury EX nás zavede do zboku viděné Paříže, ve které se čtveřice kamarádů může bojovat mezi sebou, nebo s počítačem ovládanými protivníky.

Souboje s gangy Paříže slibují spoustu smrtících komb, velké množství odemykatelného obsahu a řadu herních módů. V zásadě však půjde jen o to jít zleva doprava a nakopat přitom cestou zadek všemu, co má odlišnou barvu a chová se nepřátelsky. O prosté mlácení tlačítek však nepůjde, autoři slibují propracovaný soubojový systém, který bude aktivně odměňovat povedená komba. Mrkněte na trailer a sami si tak udělejte obrázek o tom, co vám asi tak Streets of Fury EX může nabídnout.

zdroj: Archiv

Na výběr bude z celkem patnácti postav, každá s unikátním vzhledem a pochopitelně také s vlastním bojovým stylem. Jednotlivé charaktery se budou moci jen tak potulovat a rozbíjet ústa, nebo se také mohou vrhnout do příběhového módu, ve kterém půjde o lov šéfů jednotlivých gangů a okrsků. V alternativním příběhovém módu pak půjde o vybudování gangu vlastního.

Vedle kampaně a multiplayeru se mohou hráči těšit například na výzvu v podobě zesilujících se vln nepřátel nebo například souboje s časem. Ochutnat atmosféru hry můžete již nyní, a to formou soundtracku zveřejněného na SoundCloudu. Pokud vás toto všechno nějak zaujalo, tak určitě zabrouzdejte na oficiální Steam stránku hry, kde bude jistě již brzy odemčena možnost předobjednání hry.

Nejnovější články