World of Tanks Console se chystají na 7. narozeniny

Čtvrtá sezóna představí úžasné odměny a nové varianty tankových témat

Tvůrci World of Tanks Console s potěšením oznamují, že po úspěchu prvních tří sezón, odstartovali ve hře 4. Sezónu nazvanou Winter Warriors. V návaznosti na zápasnické schopnosti SummerSlam, automobilové násilí Hot Wheels ™ se World of Tanks zahřívají na rok 2021!

Na počátku blížících se únorových 7. narozenin je hra World of Tanks Console hrdá na to, že představuje Winter Warriors komunitě 20 milionů tankistů. Dává jim šanci zničit své nepřátele pomocí tematických tanků a zároveň si vydělat fajn odměny.

Mezi 26. lednem a 8. březnem budou mít tankisté příležitost zahrát si sezónu Winter Warriors a odemykat odměny, které mění hru. Od bonusů a poukazů až po zlato a dokonce i prémiové dny  - úrovně odměn jsou stále lepší a lepší. A to není vše - tankisté budou mít také šanci odemknout americký M48A2 / T54E2, francouzský Bat-Chatillon Bourrasque a sovětský Object 777 verze II.

Kreativní ředitel TJ Wagner řekl: „V roce 2020 jsme dali našim hráčům mnoho sezónních témat - od války WWE až po hysterii Hot Wheels ™ - a tankisté se těchto aktivit s radostí účastnily! Winter Warriors je návrat k historickému tématu - a dává hráčům celou novou sezónu, aby ji celou prošli a pokračovali v dobrodružstvích World of Tanks Console do roku 2021. Letos také oslavíme 7 let World of Tanks Console, takže se naše komunita s více než 20 miliony hráčů může těšit mnohem více!”

Více informací o  World of Tanks Console, najdete zde: https://console.worldoftanks.com

Informace o 4. Sezóně hledejte tady: https://console.worldoftanks.com/en/winter-warriors-season/

Tagy: inzerce

Zdroj: Inzerce, komerční sdělení / PR

Poslední komentáře

celkem 0