Tvůrci obsahu vládnou na širém moři ve hře World of Warships: Legendy v únorové aktualizaci

MoistCr1TiKaL, Ludwig, Courage a další se připojují ke zbrusu nové spolupráci v Creatorverse spolu s novou kampaní, na jejímž konci čeká silný německý křižník, a dvěma novými projekty Bureau, které je třeba prozkoumat

Společnost Wargaming, vývojář a vydavatel přední námořní multiplayerové hry World of Warships, vítá nový svěží jarní obsah pro svůj konzolový titul World of Warships: Legendy. V čele této aktualizace obsahu stojí přidání Creatorverse, které do hry přináší pět významných tvůrců obsahu se speciálně navrženými podobami velitelů. Březnová aktualizace také přivítá klasickou kampaň ve stylu Legends, která hráče odmění německým prémiovým křižníkem VIII. úrovně, a dvě lodě Legendární úrovně rozčeří vlny v úřadu.

Vstupte do Creatorverse

Tým World of Warships poskytl plnou tvůrčí kontrolu známým tvůrcům CouRageJD, MoistCr1TiKaL, Ludwig, Nadeshot a Sapnap, aby představili své vlastní kamufláže, vlajky a plně hlasové Commandery, a to jak na PC, tak ve World of Warships: Legends, konzolové verzi. Počínaje 19. únorem s MoistCr1TiKaLem bude každý týden až do 25. března na této vstupní stránce k dispozici nový velitel pro nové hráče.

Hráči se stávajícími účty si budou moci zakoupit veškerý obsah Creatorverse počínaje 19. únorem. Ve hře World of Warships: Legends bude každý tvůrčí převlek dostupný prostřednictvím speciálních misí nebo v obchodě, a to od 19. února, přičemž v "Trending" bednách budou k dispozici speciálně vytvořené skiny lodí a další zboží.

Odemkněte prémiový křižník VIII. úrovně Admirál Schröder v kampani The Lion of Flanders.

Po klasické struktuře kampaně se 100 milníky rozloženými do pěti týdnů přichází kampaň The Lion of Flanders do legendárních vod. Hráči s aktivní podporou Admirality, kteří dokončí tuto kampaň, budou vybaveni mechanikou dohánění, která je na místě, a budou za svou práci bohatě odměněni německým prémiovým křižníkem VIII. úrovně Admiral Schröder. Admirál Schröder je vybaven silnou sekundární baterií, silnými pancéřovými granáty, dobrou základní rychlostí a na křižník vynikající schopností přežití a pancéřováním, a proto stojí za to si s ním dát tu práci.

Dva nové projekty úřadu

Poslední aktualizaci Legends uzavírají dvě nové lodě, které vyplouvají do úřadu. Americká bitevní loď legendárního stupně Vermont a německý torpédoborec legendárního stupně Z-52 budou k dispozici k výzkumu a odemčení, přičemž Vermont se k nim připojí 26. února. Vermont nabízí solidní zásobu zásahových bodů spolu se značnou palebnou silou - je vybaven 12 18palcovými děly a nadprůměrným poškozením pancéřovou střelou. Z-52 přináší do úřadu komplexnější přístup k boji. Tato loď je vybavena děly s rychlým nabíjením, rychlými torpédy, která mají jednu z nejvyšších rychlostí nabíjení u legendárních torpédoborců, a přiměřeným fondem zásahových bodů.

Od 4. března navíc začínají oslavy Dne svatého Patrika, které do hry přinesou irské štěstí a tři nové sezóny bitev v arénách, které budete moci ovládnout.

Tagy: inzerce

Zdroj: Inzerce, komerční sdělení / PR

Poslední komentáře

celkem 0