World of Warships: Legends vstoupí do roku 2024 s novou aktualizací a oslaví 6. výročí Blitzu

V novém roce vládne ve hře World of Warships nová kampaň a aktualizace

Společnost Wargaming, vývojář a vydavatel přední námořní multiplayerové konzolové hry World of Warships: Legends, přichází s první letošní aktualizací. Hráči Legends se dočkají nové kampaně s číhajícím torpédoborcem Jäger VII. úrovně, páté vlny spolupráce na Azur Lane, milníku sezóny Ranked Battles, dvou linií lodí, které se připojí k plnému přístupu, a dalšího obsahu na obzoru. Mezitím World of Warships Blitz oslaví 6 let s novými loděmi a herními událostmi, které si můžete užít.

Kampaň Danubian Pearl obsahuje panevropský torpédoborec

V průběhu 5 týdnů se v rámci milníku 100 etap, který bude mít mechaniku dohánění pro ty, kdo jej dokončí s aktivní podporou Admirality, hráči dočkají panevropského torpédoborce VII. úrovně Jäger. Tato nová loď je vybavena rychlým dobíjením a rychlými torpédy, spolu se solidním krytím a přístupem k opravárenské skupině: solidní přírůstek do pestrých řad panevropských plavidel.

World of Warships: Blitz slaví 6 let plných akce

Od 18. ledna se ve hře World of Warships: Blitz zahájí oslavy 6. výročí a do hry se dostane unikátní francouzský prémiový křižník Dupleix VI. úrovně. Možná bude možné získat také britskou letadlovou loď Tier X Premium Eagle, a to prostřednictvím klíčů udělovaných v herních událostech. Vedle toho byla přidána spousta prémiových lodí za zvýhodněnou cenu, přichází přepracovaný tutoriál pro nové hráče a díky dalším aktualizacím se jedná o dosud největší oslavu výročí.

Do hry Legends přichází 5. vlna spolupráce na Azur Lane

Hráči oblíbená kolaborace Azur Lane se opět vrací na širé moře! Tentokrát se v ní objeví hned 5 nových velitelů: Bismarck, Cheshire, Colorado, Sovetskaya Rossiya a Zara, které doplňují tři nové tematické lodě a dva skiny založené na těchto postavách. Tato spolupráce, okořeněná novou bednou, bude aktivní od 15. ledna do 19. února.

Francouzské těžké křižníky a německé alternativní torpédoborce se připojí k plnému seznamu lodí

Příchod Tier VIII F. Schultz pro německé torpédoborce a Brest pro francouzské křižníky znamená dostupnost těchto alternativních větví technologického stromu pro všechny hráče. Německé torpédoborce se z hlediska hratelnosti blíží malým křižníkům, zatímco francouzské námořní přírůstky se mohou pochlubit velkou ráží a rychlostí.

Hodnocené bitvy slaví milník sezóny číslo 50

Během této aktualizace budou hráčům k dispozici sezóny 49 až 51 s obvyklou řadou cen. V závislosti na sezóně přijdou bitvy vysokých úrovní - respektive úrovně VI, VII a VIII - s výbušnou hratelností, kdy kapitáni předvedou své dovednosti v rychlém prostředí 3 vs. 3, aby se probojovali do vyšších pozic.

Tagy: inzerce

Zdroj: Inzerce, komerční sdělení / PR

Poslední komentáře

celkem 0