World of Tanks Blitz zahajuje akci planetárního rozsahu inspirovanou Dunou: Část druhá

Tým World of Tanks Blitz s potěšením oznamuje speciální spolupráci se společností Legendary Entertainment. V době, kdy svět netrpělivě očekává uvedení epického filmu Duna: Part Two, World of Tanks Blitz zve tankisty, aby překonali strach a zažili dobrodružství Duny díky speciální akci planetárního rozsahu Dune: Part Two.

Od 23. února do 7. března si hráči budou moci pořídit exkluzivní herní obsah inspirovaný světem Duny: speciálně navržený tank, statické a animované avatary, exkluzivní kamufláže, velkolepé skiny, sběratelské předměty, profilová pozadí a další.

Akce se odehrává v 60 etapách, z nichž každá představuje odlišné mise, speciální úkoly, kontejnery z Duny a tematické odměny. V 6. etapě akce zažijí tankisté úkol Frement, který nabízí jedinečné odměny, jako jsou sběratelské předměty Crysknife a Maker hooks, spolu s váženým avatarem s logem domu Fremen. Další exkluzivní úkol, "Bestie" Rabban, čeká na hráče ve 45. etapě, kde tankisté mohou získat avatary domu Harkonnen a postavu "Bestie" Rabban. Tento úkol také odemyká tajemnou kamufláž "Písek a koření".

Cesta pokračuje s postupem hráčů etapami události; mohou získat jako profilové pozadí a avatara velkého bojovníka Gurneyho Hallecka, trubadúra a pašeráka. Kromě toho mohou hráči získat jeho charakteristický hudební nástroj Baliset jako sběratelský předmět.

Konečnou odměnou hry Dune: Část druhá je impozantní Groundtank, výtvor inspirovaný sardaukarskými silami. Tento tank je nemilosrdný a dokonale obrněný, se silovým štítem, který dynamicky reaguje na zásahy, jak je vidět ve filmu!

Pouze pro hráče služby Steam je k dispozici exkluzivní balíček Bene Gesserit Pack, který obsahuje profilové pozadí Lady Jessicy, epický avatar Bene Gresserit a kolekci dalších cenných herních zdrojů. Pro umocnění atmosféry epické spolupráce na hráče v garáži netrpělivě čeká speciální Ornithopter Garage Gear.

Kromě toho bude ve speciálních balíčcích k dispozici velkolepý skin Harvester pro tank Maus.

Tagy: inzerce

Zdroj: Inzerce, komerční sdělení / PR

Poslední komentáře

celkem 0