G.I. JOE to rozbalil ve World of Tanks

Zvolte si stranu, za kterou budete bojovat, vezměte si nový Battle Pass a vraťte se do Steel Hunter

Ikony po mnoho desetiletí a hrdinové mnoha dětí, G.I. JOE a darebácké síly Cobry se stávají součástí World of Tanks, aby bojovali! Od dnešního dne budou mít tankisté v rukou dva speciální speciální 3D styly: jeden pro TS-5 (G.I. JOE Team) a druhý pro první prototyp T-54 (Cobra). Kromě těchto jedinečných 3D stylů dostanou hráči také legendární obtisky s G.I. JOE M.O.B.A.T. a Cobra H.I.S.S.

Ale je toho víc. Hráči si budou moci vychutnat speciální sérii misí a získat jedinečné emblémy. Za slib věrnosti dobrým lidem dostanou tankisté slavné G.I. Logo JOE jako nápis pro jejich vozidla, zatímco ti, kteří se postaví na stranu zlých sil, dostanou emblémy Cobra. Tyto mise budou probíhat až do 26. března.

Od 15. března navíc začne ve hře World of Tanks nová sezóna Battle Pass. Čtvrtá sezóna potrvá až do 15. června a obsahuje některé klíčové rozdíly ve srovnání s těmi předchozími. Sezóna 4 bude sestávat ze 3 kapitol, každá s 50 etapami, a hlavní odměnou každé kapitoly bude sběratelský 3D styl pro Object 705A, T110E3 a 121 střední tank. Na rozdíl od předchozích sezón budou tankisté také moci získávat body Battle Pass v náhodných bitvách, hodnocených bitvách a lovci oceli, jakož i prostřednictvím denních misí. Je toho ještě hodně k objevení, ale World of Tanks si zatím nechává některá tajemství v rukávech.

Současně bude spuštěn také Steel Hunter 2021, který potrvá pouze do 21. března. Poprvé nebude mít Steel Hunter svůj vlastní postup. Místo toho hráči získají body Battle Pass, které budou založeny na výsledcích bitev a za dokončení bitevních misí ve Steel Hunter.

Více informací naleznete zde: worldoftanks.com.

Tagy: inzerce

Zdroj: Inzerce, komerční sdělení / PR

Poslední komentáře

celkem 0