World of Warships: Legends přichází s podzimními novinkami

Arpeggio of Blue Steel -Ars Nova- se vrací do legendárních vod spolu s novou kampaní, strašidelnou halloweenskou akcí a novými britskými bitevními loděmi v předběžném přístupu.

Společnost Wargaming, vývojář a vydavatel přední námořní multiplayerové hry World of Warships, vítá další spolupráci s populárním anime seriálem Arpeggio of Blue Steel v konzolové verzi World of Warships: Legends. Spolupráce s Arpeggio of Blue Steel -Ars Nova- vítá několik nových lodí, velitelů a další tematický obsah, který mohou hráči ovládat. Říjnová aktualizace také přináší přidání kampaně Northern Sentinel s prémiovým křižníkem Anchorage VII. úrovně amerického námořnictva jako poslední cenou a strašidelnou akcí ve hře právě na Halloween. Kromě toho přicházejí do předběžného přístupu čtyři nové lodě, dvě nové sezóny hodnocených bitev a jedinečný kalendář s exkluzivním velitelem, který si můžete odemknout.

Arpeggio of Blue Steel

Po předchozí spolupráci mezi World of Warships a Arpeggio of Blue Steel -Ars Nova- se populární vojenské sci-fi anime vrací s širokou škálou nového obsahu, do kterého se hráči mohou nyní ponořit. Od 2. října ve vodách Legends zakotví tři nové lodě v podobě speciálních těžkých křižníků prémiové úrovně VII, ARP Haguro a ARP Nachi, spolu s bitevní lodí třídy Yamato legendární úrovně, ARP Musashi. Legendární Yamato také obdrží speciální skin. Kromě tohoto nového obsahu si hráči mohou své oblíbené lodě také personalizovat pomocí jednoho dalšího speciálně navrženého skinu a čtyř nových vlajek.

Kampaň Northern Sentinel představuje nový těžký křižník

Hráči se mohou zapojit i do celoamerické akce, a to díky zbrusu nové kampani Northern Sentinel. Tato kampaň klasicky zahrnuje pět týdnů a 100 milníků, přičemž jako závěrečná odměna pro ty, kteří si vyzvedli Admiralty Backing, čeká prémiový křižník US Navy VII. úrovně Anchorage s rozmanitým spotřebním materiálem a výkonnými děly. Kromě toho na hráče na cestě za konečnou odměnou čeká řada herních odměn, včetně tematických beden Halloween a British Battleship.

Strašidelná sezóna na sedmi mořích

Konzolové World of Warships: Legends také přivítají zlověstný říjnový svátek časově omezenou halloweenskou akcí. Hlavním tahákem je speciální událost, v níž hráči budou muset využít všech svých schopností, aby v rámci návratu režimu ochránili Transylvánii před zlovolným Rasputinem. Vedle tohoto jedinečného zpestření hry budou lahůdkami, které bude možné v rámci této akce ukořistit, různé podoby velitelů, nové bedny a nové skiny lodí. Po jejím dokončení na nejvyšší obtížnost získáte cenu v podobě tajné lodi!

Válečné lode v předběžném přístupu

Nejnovější aktualizace také přináší dvě nové sezóny hodnocených bitev s akčními souboji na širém moři! Utkejte se o námořní nadvládu ve formátu tři na tři a získejte to nejlepší z lodí VII. a VII. úrovně, s výjimkou letadlových lodí, v termínech od 3. do 9. října a od 10. do 16. října.

Hra navíc představuje nový kalendář se spoustou denních úkolů a odměn, jejichž vrcholem je exkluzivní velitel královského námořnictva John Fisher, a do Early Access vyplouvají čtyři nové britské bitevní lodě s vysokou rychlostí, velkými děly a zcela novými otočnými torpédy. Tyto lodě jsou k dispozici prostřednictvím běžných a velkých beden britských bitevních lodí, přičemž nabídka zahrnuje lodě Renown úrovně V a Hawke úrovně VII.

Tagy: inzerce

Zdroj: Inzerce, komerční sdělení / PR

Poslední komentáře

celkem 0