World of Warships: Legends 4 roky na scéně

Společnost Wargaming, vydavatel a vývojář přední námořní MMO hry World of Warships, zahajuje oslavy čtvrtého výročí konzolové edice World of Warships: Legends. Na oslavu čtyř let od uvedení na trh hra představuje spoustu herních aktivit, vedle webové akce Treasure Hunt i spoustu dárků k odemčení zcela zdarma. Kromě narozeninových oslav tato aktualizace vítá zbrusu nový tréninkový režim, klasickou kampaň, na jejímž konci čeká italská prémiová bitevní loď VIII. úrovně, a tři nové sezóny hodnocených bitev!

Výročí na širém moři

U příležitosti oslav čtyř let od vydání hry World of Warships: Legendy obdarovávají hráče spoustou aktivit a herního obsahu, do kterého se mohou ponořit. Čeká na vás nová podoba webové události Treasure Hunt (Hledání pokladů) s klíči k nalezení napříč hrou a misemi, tentokrát dostupnými k dokončení bez utrácení dublonů. Tyto klíče lze použít k otevření buněk, které obsahují spoustu cen, včetně speciální měny ke čtvrtému výročí s názvem Quadrans. Výměnou za Quadrany si hráči mohou odemknout speciální výroční předměty včetně různých lodí, jako je prémiový americký křižník Congress VII. úrovně a britská bitevní loď Repulse V. úrovně.

Kromě toho mohou hráči získat také velmi žádanou bednu Super V, která těm, kdo ji odemknou, zaručuje prémiovou loď. Exkluzivně v této sratě je japonský torpédoborec úrovně V Shinonome. V této aktualizaci přichází také další speciální srate, Super VI, se spoustou dalších speciálních lodí čekajících na objevení, mezi nimiž nechybí například Belfast nebo Yukikaze. Na závěr všech narozeninových bonusů si hráči mohou vyzvednout také balíček "Seasoned Veteran". Tento balíček, který obsahuje exkluzivní edici sovětského křižníku Oleg Premium Tier II, obsahuje spoustu herních vychytávek.

Training Mode

Úplnou novinkou této aktualizace je zavedení tréninkového režimu, který je k dispozici všem hráčům. Tato přizpůsobitelná tréninková oblast vytváří prostor pro přípravu strategie na bitvu, aniž by hrozilo riziko ztráty herních zdrojů. Díky řadě map, scénářů a časových úseků, z nichž si můžete vybírat, a také díky botům s různými nastaveními si hráči mohou vyzkoušet nové akční plány ještě předtím, než se postaví nepříteli tváří v tvář.

Návrat hodnocených bitev

Na závěr této aktualizace přichází nová, klasická kampaň Legends. Pětitýdenní, stominutová kampaň "Dies Irae" nabízí těm, kdo splní výzvu, impozantní italskou bitevní loď Giuseppe Verdi VIII. úrovně Premium, která je k dispozici s aktivní podporou Admirality. Kromě této kampaně je k dispozici i World of Warships: Legends se od 28. července objeví také první ze tří sezón hodnocených bitev. Do akce se mohou zapojit lodě v rozmezí úrovní IV-VI, s výjimkou letadlových lodí, a v závislosti na ročním období bojovat o první místo a odnést si domů slávu a spoustu cen.

Tato aktualizace také přináší řadu oprav chyb, vylepšení a změn vyvážení napříč celou hrou.

Tagy: inzerce

Zdroj: Inzerce, komerční sdělení / PR

Poslední komentáře

celkem 0