Vybrali jsme více než 1 milion dolarů darovaných prostřednictvím kampaně WargamingUnited na nákup sanitek pro Ukrajinu

Dva týdny trvající charitativní kampaň WargamingUnited získala významnou podporu našich hráčů z celého světa. Šest našich her – World of Tanks, World of Tanks Blitz, World of Tanks Modern Armor, World of Warships, World of Warships: Legends a World of Warplanes – obsahovalo speciální balíčky s ukrajinskou tématikou s prvky na úpravu vzhledu, které vytvořili výtvarníci z našeho kyjevského studia Wargamingu.

Celkem bylo zakoupeno 90 tisíc balíčků a kampaně se zúčastnili hráči ze 115 zemí. Společnost Wargaming proto prostřednictvím platformy UNITED24 převedla 1 072 940 dolarů na pořízení sanitních vozů typu C, které budou mít za úkol zachraňovat životy.

Rádi bychom vyjádřili vděčnost a uznání za podporu a odhodlání naší komunity.

UNITED24 je oficiální platformou Ukrajiny pro získávání finančních prostředků. Jejím cílem je sjednotit svět kolem podpory Ukrajiny: Chránit, zachránit a obnovit.

Platforma umožňuje přispívat na Ukrajinu jedním kliknutím odkudkoli. Ukrajina sama nejlépe ví, co je potřeba, a může pomoc poskytnout přímo.

UNITED24 je určena pro spolupráci s charitativními organizacemi, partnery, dárci a osobnostmi veřejného života po celém světě.

Společnost Wargaming spojuje své úsilí s UNITED24, včetně daru 100 000 dolarů obětem katastrofy v Kachovce a 250 000 dolarů věnovaných v den 25. výročí založení společnosti.

Tagy: inzerce

Zdroj: Inzerce, komerční sdělení / PR

Poslední komentáře

celkem 0