Vinnie Jones přebírá velení v akci World of Tanks Holiday Ops 2024

Nastal první zimní den, který předznamenává zahájení očekávané akce Holiday Ops 2024 ve franšíze World of Tanks. Tato tradiční a sváteční extravagance slibuje intenzivní akci, fantastické dárky a hodnotné herní odměny pro hráče na PC, mobilních zařízeních a konzolích. O letošní vzrušení se postará známý britský fotbalista a filmová hvězda Vinnie Jones. Ten odchází z role Santova vymahače do důchodu, aby se uchytil v nové elegantní roli velitele ve hře World of Tanks.

Akce Holiday Ops 2024 začíná 1. prosince a potrvá do 8. ledna a nabídne jedinečnou směs aktivit se sváteční tématikou přizpůsobenou hratelnosti jednotlivých platforem.

World of Tanks

1.prosince 2023 - 8. ledna 2024

Hráči se mohou těšit na veselou a atmosférickou prázdninovou vesničku, která je připravena na jejich sváteční dotek. Po vstupu do ní tankisté obdrží první dárek: zbrusu nový prémiový československý lehký tank Pzw.39.

Na velitelství bude čekat Vinnie Jones, který bude zadávat speciální mise a úkoly. Po dokončení si tankisté odemknou odměny inspirované slavnými osobnostmi, včetně tří exkluzivních 2D stylů, obtisků, nápisů s ikonickými frázemi, a dokonce i samotného Vinnieho Jonese jako velitele tanku doplněného exkluzivním hlasem. To však není vše; hráči se mohou těšit také na speciální skin Old Reliable pro tank Cobra, jehož každý prvek je navržen ve stylu letošní hvězdy.

Členové Prime Gaming mohou od slavného velitele očekávat unikátní obsah, včetně 2 obtisků, medaile a speciálního 2D stylu Paradox. Hráči na platformě Steam si mohou vzít 2D obtisk, jako speciálně navržený dárek od Vinnieho.

World of Tanks Blitz

1.prosince 2023 – 20.prosince 2023

World of Tanks Blitz představuje seznam aktivit Holiday Ops, včetně desetistupňového úkolu pro celebrity s jedinečnými sběratelskými předměty, avatary a profilovým pozadím, vše ve stylu Vinnieho Jonese. Desátá etapa přinese závěrečnou odměnu a největší dárek pod stromeček - přílohu "Final Argument". A co víc, hráči se zúčastní svátečního losování o možnost stát se hrdým majitelem tanku Cobra s legendární kamufláží.

World of Tanks Modern Armor

1.prosince 2023 - 8. ledna 2024

Hráči si letos mohou užít dvojnásobnou zábavu a odměny, protože se zúčastní jak individuální výzvy Earn Challenge, tak komunitní akce Holiday Op. Každá cesta nabízí spoustu obsahu včetně tematické kosmetiky, boosterů, prémiového času a těžkého tanku Charlemagne. Mohou také získat exkluzivní nový prémiový tank Old Reliable a 2D a 3D velitele s Vinnieho vlastním hlasem.

O holiday Ops 2024 najdete detaily zde:

https://holidayops.wargaming.net/

Tagy: inzerce

Zdroj: Inzerce, komerční sdělení / PR

Poslední komentáře

celkem 0