Italské bitevní lodě proplouvají světem World of Warships: Legends

UPDATE 4.0

Společnost Wargaming, vydavatel a vývojář námořní multiplayerové free-to-play hry World of Warships Legends, přichází do nového roku s řadou italských bitevních lodí III. až VII. úrovně v první aktualizaci roku 2022.

Vedle toho se na základě velké poptávky hráčů vrací spolupráce s čínskou legendární hrou Azur Lane, dále pak nová pětitýdenní kampaň odměňující fanoušky kultovní lodí Brandenburg a poprvé se ve hře World of Warships objevují i divize crossplay pro Xbox a PlayStation, které doplňuje režim sólo hráče proti hráči v rámci hodnocených bitev.

Italská flotila zakotvila v legendárním přístavu

Na začátku aktualizace se představuje nová řada italských bitevních lodí, která zahrnuje pět lodí od úrovně III Dante Alighiere po úroveň VII Vittorio Veneto. Lodě Tier III-VI jsou k dispozici v předběžném přístupu prostřednictvím dvou druhů vyhrazených beden a Tier VII Vittorio Veneto bude k dispozici na začátku příští aktualizace. Kromě toho zde zůstávají dvě silné lodě, které se připojí k Regia Marina, vzácné bitevní lodi Roma a zbrusu novému křižníku Gorizia.

Azur Lane se vrací ve třetí vlně

Spolupráce s čínskou střílečkou Azur Lane se vrací ve třetí vlně spolupráce v Legends a přináší do hry nové velitele. Šestice důstojníků vychází z postav ve hře  Azur Lane. Patří mezi ně Littorio ze Sardinského císařství, Aurora za Severní parlament, důstojník za Orlí unii a tři důstojníci za Sakurské císařství.

Toto „personální“ posílení představuje pro WoWSL důležitý milník, neboť počet velitelů nyní překročil 100.

Spolu s těmito důstojníky přicházejí i odpovídající lodě: křižník amerického námořnictva Montpelier, japonský torpédoborec Jukikaze a sovětský křižník Aurora, které se mohou pochlubit barevnými stálými kamuflážemi a přinášejí do hry další vylepšení.

Divize pro více platforem jsou nyní k dispozici

Zavádí se multiplatformní hra v divizích, což je důležitá funkce umožňující až třem hráčům na konzolích PlayStation a Xbox vstoupit společně do bitvy. Tato funkce zahrnuje také přidávání přátel napříč platformami.

Kampaň Pride of Prussia a další novinky!

Pride of Prussia, nová pětitýdenní kampaň, je tu! Hráči budou mít možnost získat Brandenburg, mamutí obrněnou německou bitevní loď, která se blíží vrstevníkům třídy Bismarck.

Tagy: inzerce

Zdroj: Inzerce, komerční sdělení / PR

Poslední komentáře

celkem 0