Upravte si zbraň k obrazu svému v MMORPG Star Wars: The Old Republic

MMORPG Star Wars: The Old Republic si stále prochází postupným vydáváním svého epizodického datadisku Knights of the Fallen Empire, ale tím to nekončí. Hra se průběžně rozšiřuje i vedle toho a jedním z posledních přídavků je i možnost upravovat a ladit zbraně pomocí tuningu.

Z jinak vizuálně nudné šedivé zbraně si můžete udělat mnohem hezčí a zajímavější pušku. Pokud si budete chtít nějakou zbraň vyladit, musíte mít v první řadě zbraň s dostupným Tuning Slotem. Zbraně, které mají Tuning Slot, jde získat z několika různých zdrojů: například z Cartel Market, PvP, Operations, Reputation Vendros, Flashpoints, Heroic Missions a z craftovacích receptů.

Star Wars: The Old Republic

Poté budete potřebovat „Weapon Tuning,“ který obvykle najdete v Cartel Market Packs, ale časem bude dostupný i jinde. První možnost jak si zbraň vyladit, tedy nasadit na ni efekt Lightning, bude dostupný v rámci Plunderer Packu. K tomu se dostanete v době vydání 13. kapitoly s názvem Profit and Plunder.

Star Wars: The Old Republic

Ve chvíli, kdy máte zbraň s volným Tuning Slotem a máte Weapon Tuning, můžete obě věci jednoduše zkombinovat. Nejdřív podržíte klávesu CTRL, pak kliknete pravým tlačítkem myši a otevřete menu Field Modification. Daný předmětů můžete vzít taky do Item Modification Station.

4b316016-9524-4435-9d9d-0302f2b70270

Upravování zbraní funguje podobně jako jiné zbraňové modifikace a tak v momentě, kdy jste už jednu věc dali do zbraně, musíte zaplatit menší částky, abyste ji dostali zase zpátky. Upravování zbraní je tak jen další z možností jak si celý herní zážitek ze Star Wars: The Old Republic přizpůsobit k obrazu svému. Se systémem nemusíte vůbec trávit čas a žádné úpravy nemusíte řešit, ale zájemci si mohou zbraně upravit dle libosti.

Tagy: online akční sci-fi RPG MMORPG mmo star wars

Zdroj: tisková zpráva

Poslední komentáře

celkem 0