Další příběhová epizoda rozšíří Star Wars: The Old Republic na začátku dubna

Příběhový a obsahově nadupaný datadisk Knights of the Fallen Empire do populárního MMORPG Star Wars: The Old Republic dostane již velmi brzy novou várku obsahu. Dvanáctou kapitolou, či epizodou chcete-li, bude Visions in the Dark. Dočkáte se jí už 7. dubna, kdy se na planetě Odessen vydáte do hlubin drsné divočiny, abyste se v ní postavili nesmrtelnému císaři Valkorionovi.

Během epické konfrontace s císařem se nevyhnete ani odkrytí nebezpečných tajemství týkajících se vašeho osudu, který vás váže k jednomu temnému nepříteli. Hráči, kteří se zvládnou s obrovskou výzvou popasovat a vyjdou živí, se mohou těšit na velkou odměnu: mocnou zbraň inspirovanou těmi nejsilnějšími bytostmi galaxie ovládajícími Sílu.

Mezitím bude vaše Aliance riskovat životy na misi, během které se pokusí uštědřit ránu přímo do srdce Eternal Empire.

Pokud se řadíte mezi předplatitele Star Wars: The Old Republic, budete se moct pustit do hraní Visions in the Dark ihned 7. dubna a nebude vás to už stát nic navíc. Vývojáři si přichystali také několik bonusů pro hráče, kteří budou mít nejpozději 1. dubna aktivní předplatné. Konkrétně jde o zbraně HK-55 Sniper Rifle, Blaster Pistol a Vibrosword.

4b316016-9524-4435-9d9d-0302f2b70270

Po Visions in the Dark se Star Wars: The Old Republic dočká v rámci Knights of the Fallen Empire ještě dalších čtyř příběhových epizod. Tím se obsah datadisku uzavře a vývojáři se budou moct posunout do další fáze vývoje, rozšiřování a udržování hry.

Poslední komentáře

celkem 0