Skyforge dostane nový systém Operací, sadu úkolů a nástroj pro sjednocení Pantheonů

MMORPG Skyforge z dílny Allods Team a Obsidian Entertainment dostane už za pár dnů další velký obsahový udpate. Po minulém March of Knowledge se můžete těšit na Dark Omen. Ten vyjde už 16. března a do hry přidá jak nový obsah, tak úpravy stávajících systémů a samozřejmě opravy bugů.

Hlavní novinky v updatu Dark Omen jsou tři: nový systém Operací, série úkolů Elder God a nástroj pro spojení dvou Pantheonů.

4b316016-9524-4435-9d9d-0302f2b70270

Systém Operací: Operace se dočkají velkého přepracování v čele se zkrácením jejich délky. Ti nejlepší hráči budou moct navíc přeskočit Operation tier a do hry přibude nový sytém progrese pro ty, kteří už mají nasbíráno milion tokenů.

Elder God: v nové sérii úkolů zjistíte, co to obnáší stát se jedním ze starých bohů a pokračovat ve svém poslání během invaze Mechanoidů. Mechanické hrozbě musíte zabránit v sérii misí, které vedou až ke střetu s obávaným Mechanoid Avatarem.

Spojení Pantheonů: vývojáři konečně umožní spojení dvou Pantheonů do jednoho. Pomocí nového nástroje Pantheon Fusion Tool budete moct zkombinovat dva Pantheony a převést jejich členy i suroviny do jedné společné komunity.

  atlasinvasion_2

Nové uživatelské rozhraní pro výběr Invasion symbolů

Když se pak pro změnu podíváme na jednu z úprav stávajících systémů, můžeme zmínit systém pro výběr Invasion symbolů. Vývojáři sami uznávají, že stávající řešení není zrovna nejpohodlnější. Jde jen o neorganizovaný seznam věcí, u kterého není jednoduché na první pohled učit co k čemu patří, jaké typy symbolů to jsou apod.

V Dark Omen tak Skyforge dostane nové uživatelské rozhraní pro výběr Invasion symbolů. Dle slov tvůrců bude jednodušší, přehlednější a umožní rychlejší navigaci a jednodušší výběr symbolů. Nezapomeňte tedy, Dark Omen vychází formou updatu už 16. března a stejně jako celé Skyforge je zdarma. Stačí se jen zaregistrovat a hrát.

4b316016-9524-4435-9d9d-0302f2b70270

Poslední komentáře

celkem 0