Nejnovějším přídavkem do Skyforge je podpůrná třída Alchemist

Nejnovějším přídavkem do řad hrdinů ve velkém MMORPG Skyforge je Alchemist. Ti jsou ve hře podle vývojářů šílenými experimentátory, kteří věnují celý svůj život alchymii. V arzenálu mají jak léčivé elixíry, tak útočné látky. Alchemisté se tak neztratí ani v boji, ani na jeho okraji.

Každý z řad Alchemistů nosí na zádech malou přenosnou laboratoř vybavenou manipulátory, skrze které mohou na nepřátele sprejovat jed i oheň. Manipulátory, nebo-li „chapadla,“ jsou na konci vybavena speciálními čepelemi, se kterými můžete útočit na nepřátele z blízka.

Byť se Alchemisté neztratí ani v bitvě, nejvíc jim to sedí na okraji bojiště. Tak, aby mohli podporovat své přátele z bezpečné vzdálenosti a zároveň se mohli v případě nouze zapojit. Alchemisté jsou ideálním přídavkem pro všechny týmy, kterým chybí support.

Jde totiž o perfektní podpůrné postavy. Jde také o jedinou třídu, která může své přátele léčit přímo. K tomu může dávat také krátkodobou nesmrtelnost, nebo velmi silné štíty. Jeho defenzivní schopnosti jsou tak bezkonkurenční a tím to ještě nekončí. Zapomínat nesmíme ani na možnost zesilování primárních statistik, tedy na klasické buffování.

Když už dojde na souboje, může se Alchemista bránit pomocí oživlých blobů. Ti mohou způsobit nepříteli potenciálně velké poškození během krátké chvíle. V případě nouze lze do boje zapojit i ona chapadla a rozšířit s jejich pomocí nebezpečné chemikálie po blízkém okolí. Jak vidíte, Alchemista je vítaným přídavkem do leckteré party i do celého Skyforge, kde pomůže v nejedné potyčce.

4b316016-9524-4435-9d9d-0302f2b70270

Máte teď chuť na Alchemistu? Stačí se do Skyforge zaregistrovat a začít hrát zdarma hned teď.

Tagy: online akční sci-fi fantasy RPG mmo

Zdroj: tisková zpráva

Poslední komentáře

celkem 0