OGame CZ

Ogame vás vtáhne do fascinujícího světa vesmírné strategie, ve kterém si budete moci vybudovat vlastní impérium. Pokud jste si vždycky chtěli vyzkoušet, jaké to je řídit vlastní planetu, Ogame vás bezesporu nadchne. Na začátku dostanete do vínku planetku, která jen čeká, až se jí někdo ujme a rozvine její potenciál, právě toho se chopíte vy.

Nejprve je samozřejmě potřeba vybudovat ekonomickou a vojenskou infrastrukturu – vesmír je nebezpečné místo a nepřátelé se skrývají za každým pásem asteroidů. Jak budete ve svém budování postupovat a tvořit svou vesmírnou flotilu, otevřou se vám zcela nové možnosti postupu.

ogame-bannerFinal

Osidlováním nových planet si rozšíříte své pole působnosti, zvýšíte produkci tolik potřebných surovin a budete přitom objevovat dosud neznámé končiny rozlehlého vesmíru. Zapomenout nesmíme ani na příležitost poznat nové obchodní partnery.

Ogame vás nechá vybrat, zda budete žít poklidným životem obchodníka, investovat do obranných systémů a hromadit surovinové i finanční bohatství, či zda se vydáte na válečné tažení napříč galaxií. Můžete být obávaným agresorem, opěvovaným ochráncem i ceněným obchodníkem – volba je jen na vás.

  Ogame-screen

Pár rad do začátků:

  • Pokud berete Ogame jako formu odpočinku, zvažte defenzivní styl hry. Vytvořte si kolonie blízko vaší domovské planety, na které investujete do masivních obranných systémů a svážejte veškeré suroviny právě do této silné základny.
  • Jestliže jste již Ogame plně propadli, pak si pravděpodobně budete chtít vytvořit vlastní silnou flotilu. Doporučuje se mít v domovském solárním systému jen jednu další kolonii, která vás bude zásobovat palivem pro vaše lodě, je rozumné další kolonie zřizovat desítky až stovky systémů dále, ne-li v jiné galaxii – pokud by došlo k tomu, že by na vás útočil příliš silný protivník, bude pro vás potom přesun bezpečnější.

Tagy: strategie

Poslední komentáře

celkem 0