Heroes Evolved chce být alternativou pro League of Legends a Dota 2

V Heroes Evolved může najít spousta hráčů vstupní bránu do žánru MOBA her. League of Legends i Dota 2 jsou tradiční hardcore stálice, cílené především na náročné hráče se spoustou času. Heroes of the Storm je zase přístupná hra stavící na ikonických hrdinech s vlastními pravidly. Ještě o úroveň níž, co se přístupnosti týče, pak leží novinka Heroes Evolved.

Ve hře se proti sobě postaví dva týmy o pěti hráčích, a i když hra od pohledu typickou MOBA připomíná, ve skutečnosti jde o velmi přístupnou a svými systémy jednoduchou hru. Podobně jako v Heroes of the Storm tu najdete několik různých map, ale na rozdíl od HotS tu nechybí ona klasická mapa o třech lajnách, kterou si můžete pamatovat z první DotA a také z Dota 2.

Heroes Evolved se může pochlubit 55 hratelnými postavami s tím, že další budou přibývat, stejně jako nové módy a časem jistě i mapy. Jedním z nových módů je například Dungeon Crawling, zaměřující se na PvE…

Vývojáři se chlubí malými patchi, miniaturní velikostí samotného herního klienta a také prý téměř instantním matchmakingem. Heroes Evolved je momentálně v otevřené betě. Hra se tak intenzivně testuje a stejně tak intenzivně se bude upravovat a vylepšovat, než si všechny systémy, hrdinové a mapy sednou.

4b316016-9524-4435-9d9d-0302f2b70270

Součástí otevřeného testování můžete být i vy. Heroes Evolved je zdarma, stačí kliknout na tento odkaz a začít hrát.

Tagy: strategie akční fantasy free-to-play izometrické MOBA

Zdroj: tisková zpráva

Poslední komentáře

celkem 0