K historickým ikonám přidává Forge of Empites nové funkce a opravy bugů

Zatímco webová strategie Forge of Empires pomalu dostává nový obsah ve formě speciálních událostí s historickými ikonami, vývojáři nelení a základní hru upravují pořád dál. K velkým událostem tak přibývají malá vylepšení a opravy chyb. Jednou z nedávno vydaných novinek je například funkce Rally pro vojenského bubeníka. Díky ní může bubeník přidat 6% bonus k útoků a obraně všem přátelským jednotkám během bitvy.

Efekt se ale s počtem bubeníků nenásobí, takže nepočítejte s tím, že budete mít deset bubeníků a 60% bonus. Jednou z posledních menších úprav je také ikona trumpety u notifikací. Ta po přečtení všech notifikací zmizí pouze v případě, kdy máte ověřenou emailovou adresu. Pokud ji ověřenou nemáte, uvidíte ikonku trumpety i po přečtení všech notifikací.

Své předělávky se ve Forge of Empires dočkala také obrazovka pro přidávání přátel. Nyní by měla být nejen hezčí, ale nabídne také víc informací. Více informací se nově dozvíte i na obrazovce s produkcí dané budovy. Po najetí myši se vám totiž ukáže informace o stávajících počtech konkrétní suroviny ve vašich skladech.

Vývojáři opravili také bugy, kdy jste v některých specifických případech nedostali žádné nové úkoly, kdy byly špatné animace budov, nezobrazovaly se tipy a triky, špatné počty surovin po najetí na profilový obrázek přítele, špatný ranking na obrazovce s výsledkem bitvy a spoustu dalších drobností.

4b316016-9524-4435-9d9d-0302f2b70270

Forge of Empires se tak jen zlepšuje a pokud jste si hru ještě nevyzkoušeli, můžete se do ní pustit hned teď, bez jakékoliv finanční investice.

Tagy: strategie online historická budovatelská

Zdroj: tisková zpráva

Poslední komentáře

celkem 0