Jako v Kick-Ass: vytrénujte si z nuly svého superhrdinu v online hře Hero Zero

V online hře Hero Zero si zažijete kariéru superhrdiny, která spíše než Batmana připomíná film Kick-Ass (česky Nářez). Nezačínáte totiž jako mocný milionář Bruce Wayne, nebo jako od malička nadaný Clark Kent. Naopak. Jste obyčejný průměrný Franta z ulice, který se rozhodl bojovat proti zločinu. Jenže po svém. A když nemá na účtu miliardy, musí si pomoct sám a začít od píky.

Superhrdinou se můžete stát v Hero Zero poměrně rychle, ale i tak to bude chvíli trvat. Nejdřív jste totiž obyčejným člověkem bez superschopností, skvělého obleku a široké škály předmětů a udělátek. Ze začátku tak můžete narazit i na typický úděl začínajícího superhrdiny: sundávání koťátek ze stromů. Nebude to ale trvat dlouho a skrze pestré mise v různých částech světa se dostanete až k soubojům se zlými padouchy.

Abyste se mohli postavit padouchům, legendárním monstrům, invazi mimozemšťanů a jiným superhrdinům, musíte si svého borce nejdřív pořádně vytrénovat. A to v atributech jako je síla, vliv a brain power. Se svým rekem se pak můžete vydat na klasické mise, bojové mise, časově omezené mise, můžete plnit vedlejší úkoly, trénovat své schopnosti, nebo se pustit do PvP.

Právě o PvP, nebo-li o soubojů hráčů s jinými hráči, se tu stará mimo jiné i systém lig. Těch najdete ve hře několik kategorií a ty jsou pak ještě rozděleny do svých vlastních úrovní. Nad tím vším pak vyčnívá liga Champions, kde proti sobě bojují ti nejlepší z nejlepších. Jak sami vidíte, od prvotního zachraňování koťátek můžete ujít velký kus cesty.

Hero Zero je komiksová a přiznaně si dělá ze všech žánrových stereotypů legraci. Hra se vážně skutečně nebere a jak svým vizuálem, tak humorem odkazuje na prapůvod všech superhrdinů. Ten samozřejmě leží ve starých komiksech a na Hero Zero je to vidět. Tvůrci se o hru navíc starají a vedle pravidelných tematických akcí ji rozšiřují o nový obsah.

Hero Zero je dostupná zdarma, nemusíte ani nic stahovat nebo instalovat, jednoduše klikněte sem a pak už stačí jen bezplatná registrace. I vy si tak můžete nasadit superhrdinský oblek a jít bojovat se zločinem v ulicích virtuálního města.

4b316016-9524-4435-9d9d-0302f2b70270

Tagy: komiks online akční free-to-play dobrodružná

Zdroj: tisková zpráva

Poslední komentáře

celkem 0