Hrajte si na strojvedoucího i na cestách, Rail Nation vyšlo na mobily a tablety

Rail Nation, ve kterém se stanete hlavou malé železniční společnosti abyste vybudovali neporazitelné impérium, se vydala na mobilní platformy. Jmenovitě na Android a iOS a to jak na mobilní telefony, tak na tablety. Svoji železniční firmu tak nemusíte řídit jen z okna webového prohlížeče, ale můžete se do spravování vlaků pustit třeba právě při jízdě vlakem.

Vývojáři si pro vás navíc přichystali menší bonus, který se vás týká ať už Rail nation hrajete několik let, nebo se teprve chystáte začít. Jednoduše si mobilní aplikaci stáhněte a přihlašte se do ní svým účtem (nebo si účet vytvořte, je to zdarma). Pak hned získáte speciální účet Plus zdarma na 7 dnů, 200 zlaťáků a navrch ještě 3 lístky do loterie!

4b316016-9524-4435-9d9d-0302f2b70270

Mobilní verze s sebou nese také několik novinek:

  • Nová přehledová mapa v režimu celé obrazovky: hned na ní můžete vidět přehled všeho co dané město nabízí a můžete vylepšit vaši železniční síť přímo z minimapy
  • Přepracovaný systém pro zprávy: městská fóra, fóra asociací a tradiční zprávy jsou nyní sloučeny v kolonce "Messages". Všechny zprávy a oznámení tak nově vidíte přehledně na jednom místě.
  • Najděte si nejbližší průmysl: nová funkce "Centre on map" vám umožní najít si pro nějakou konkrétní surovinu ten nejbližší průmysl.

Mobilní verzi Rail Nation můžete pro Android stáhnout odsud a pro iOS odsud. Hru ale můžete hrát samozřejmě bez problémů i v internetových prohlížečích. Hra je zdarma, takže můžete začít budovat své železniční impérium zdarma hned teď!

4b316016-9524-4435-9d9d-0302f2b70270

Poslední komentáře

celkem 0