Grepolis CZ

Zapomeňte na středověk a podívejte se do antického Řecka. To vám leží u nohou ve hře Grepolis. Začínáte jen s malým městečkem, ale u něj rozhodně nekončíte. Právě naopak. Vaším cílem je dobýt celé antické Řecko, dobýt celý Grepolis! Na vaše protivníky se můžete vrhnout zcela sami, ale stejně tak se lze spojit se stejně naladěnými hráči, vytvořit mocnou alianci a zničit nepřátelské síly s pomocí kamarádů.

Ale i kdybyste se rozhodli pro cestu vlka samotáře, v Grepolis nebudete nikdy sami. Na cestě za vítězstvím vám pomůžou antičtí bohové - konkrétně můžete využít síly Dia, Athény, Héry, Poseidona nebo Háda. Každý bůh je unikátní, má svá vlastní kouzla a ta mohou dopomoci k vítězství v náročných bitvách.

grepolis freegamescz

V nich jsou vám k ruce také mytické jednotky, které jistě dobře znáte z filmů, knížek a pohádek. Je to například Pegas, Medůza, Kyklop nebo Minotaur. Vedle nich máte v Grepolis k dispozici samozřejmě také běžné jednotky a klasické armádě a tady lze vybírat až z 27 různých druhů jednotek.

Nejste přitom omezeni pouze na pozemní vojska, na výběr máte také jednotky námořní. Bitvy nejsou tahové, probíhají v reálném čase, ale když zrovna nebojujete, musíte se starat o své město. A v pozdějších fázích o celý svůj region a nakonec o celý Grepolis.

Pro budování měst můžete využít 13 různých budov, 8 unikátních monumentů a 30 užitečných technologií. Samotné hraní vám také oživí obchodování s ostatními živými hráči. Grepolis můžete hrát zadarmo hned teď a nemusíte vůbec nic stahovat, hra funguje v prohlížeči.

Poslední komentáře

celkem 0