Bleach Online

Když v roce 2001 vyšly první kapitoly mangy Bleach, zcela jistě ani její tvůrce Tite Kubo netušil, jak velkým hitem se stane. Do dnešního dne vyšlo již přes šedesát svazků a světlo světa spatřily stovky dílů animovaného seriálu. Ze světa mangy Bleach vyšlo již několik her, ale i přes velký potenciál zdrojového materiálu nebyla žádná z nich online. Právě to se teď změní díky nové free to play hře Bleach Online.

Shinigami ze světa Bleache jsou vlastně průvodci duší do záhrobí. Stanete se jednou z těchto mocných bytostí, a záhy se spřátelíte s Ichigem – hlavním hrdinou mangy. Bohužel uvnitř společenství shinigami to vře a vy, chyceni do politiky a neshod mezi dvěma tábory, jste křivě obviněni ze zrady. Nyní musíte po boku Ichiga, dokázat nejen svoji nevinnu, ale také najít skutečného viníka.

bleach

Bleach Online patří k žánru RPG, těšit se tedy můžete na bohatý strom dovedností, rozvíjení svých útoků i vlastní postavy. Hra se věrně drží předlohy, takže zejména její fanoušci budou potěšeni, zatímco pro nováčky to bude znamenat konzistentní systém soubojů i schopností, kterému rychle přijdou na kloub.

Soubojů je v Bleachi skutečně mnoho, i v tomto tedy hra nezklame, můžete se ale těšit i na množství dialogů s postavami, které již dobře znáte. Bleach Online sklízí nadšené ohlasy, není tedy důvod k obavám.

Jak již bylo řečeno na začátku, jedná se o hru typu free to play, tedy zcela bezplatnou. Co vám ale ve hře značně pomůže, jsou takzvané spirit stones, tedy kameny, které můžete získat výhrou v souboji, plněním úkolů, nebo si je můžete i zakoupit za reálné peníze. V závislosti na konkrétním typu kamene se vám zvýší odolnost, útok, šance na zablokování úderu atd. Můžete si samozřejmě zaplatit i VIP účet, který vám nabídne rychlejší získávání zkušeností. Nic z toho však ke hře nepotřebujete a je to tak jen na vás.

Poslední komentáře

celkem 0