Nejčtenější články týdne: Středozem v Minecraftu a Superman v Zaklínači
zdroj: tisková zpráva

Nejčtenější články týdne: Středozem v Minecraftu a Superman v Zaklínači

21. 7. 2019 15:45 | Z redakce | autor: Redakce Games.cz |

Minecraft byl, je a asi ještě dlouho bude fenoménem dalece překračujícím tradiční herní bublinu. To se jen tak někomu nepodaří, tuplem ne takhle dlouhodobě, a i proto je Minecraft právem jednou z nejprodávanějších her vůbec. Na Games přitom o Minecraftu už tolik nepíšeme, ale očividně stačí tohohle velikána alespoň občas připomenout a hned je z toho nejčtenější článek týdne. Jako třeba teď, když v Minecraftu vznikla Středozem.

Nejčtenější články týdne

Zombie Army 4: Dead War
Spoluzakladatel studia Rebellion změnil názor na exkluzivitu Epicu poté, co uviděl šek
Spoluzakladatel a ředitel společnosti Rebellion Jason Kingsley před dvěma měsíci vyjádřil své antipatie k exkluzivitám (nejen) Epic Games Storu v rozhovoru pro magazín MCVUK, za což se nyní trochu stydí. Objevila se totiž nabídka, kterou nedokázal odmítnout a která jde přesně proti tomu, co řekl v rozhovoru. Výsledkem je exkluzivita Epicu pro Zombie Army 4: Dead War.
ac recenze
Assetto Corsa Competizione – recenze
Žijeme v překrásné době, tedy alespoň pokud by bylo možné krásu doby měřit množstvím a kvalitou závodních simulátorů. Nikdy v minulosti nebyl na trhu takový objem příležitostí, jak si užít závodní atmosféru, a to na okruhu, oválu i v rallye. Zdálo by se tedy, že karty jsou rozdány. Každý si našel svůj titul, který mu vyhovuje, a prostor pro zcela novou závodní hru tedy není. Opak je ale pravdou. Každý jednotlivý závodní titul exceluje trochu v něčem jiném a v něčem zase pokulhává. Závodní simulátor, o kterém by se dalo tvrdit, že je nejlepší, proto neexistuje. Nebo ano?
Sea of Solitude recenze
Sea of Solitude – recenze
Ahoj. Jmenuji se Kay. A mám problém. Nevím, kde jsem se to vyskytla. Jsem vůbec naživu? Asi ano. Myslím, mluvím, cítím. Ale nevypadám jako člověk. Mé oči září červeně. A podobám se stínu. Jsem tak zmatená. Ale tohle místo. Znám ho. Už jsem tu byla. Vypadá jako město, kde jsem žila. Nebo ne? A proč je celé zaplavené? Ještě že mám svou loďku.
Gwent Klepna
Podívejte se na kobylku Klepnu ze seriálu Zaklínač
Netflix se pochlubil dalším obrázkem z připravovaného seriálu Zaklínač. Minule jsme se konečně mohli pěkně zblízka podívat na definitivní verze vedlejších postav, Geralta, Yennefer a Ciri, a teď konečně dozrál čas pro hlavní hrdinku: neohroženou kobylku Klepnu.
Minecraft: Middle-earth
Středozem v Minecraftu po devíti letech práce vypadá naprosto úchvatně
Minecraft je místem, kde se sny stávají skutečností. Aspoň tedy určité typy snů, takže pokud například sníte o tom, že si postavíte krásnou chaloupku a v noci vám ji vyhodí do povětří divná stvůra s dlouhým krkem, je o vás postaráno. Na své si ale přijdou i snílci, kterým by se zachtělo navštívit Tolkienovu Středozem. Po devíti letech práce se zdá, že projekt Minecraft: Middle-earth je na pokraji dokončení.

Redakce doporučuje

AMD Radeon RX 5700 & 5700 XT
Testy Radeon RX 5700 a 5700 XT. Vyplatí se nové grafiky AMD Navi?
Kromě 7nm procesorů Ryzen 3000 dorazily na trh i nové grafické karty AMD Navi. A stejně jako u procesorů atakuje dvojice Radeonů RX 5700 a 5700 XT zavedené tabulky poměru cena/výkon. A to i přesto, že na vydání nových grafik od AMD reagovala Nvidia uvedením řady GeForce Super. Co se tedy vyplatí koupit a za kolik?
Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands
Ghost Recon Wildlands dostává poslední velký update s novým PvPvE módem
Ghost Recon Breakpoint vychází 4. října, tedy za dva a půl měsíce. Jak vyplnit zbývající čas? Například stále živým předchůdcem Ghost Recon Wildlands, který po víc než dvou letech od vydání dostává další velký, tentokrát už ale opravdu poslední update. Díky němu se vrhnete do zbrusu nového multiplayerového módu Mercenaries.
Plants vs. Zombies
Vybraní hráči už hrají Plants vs. Zombies 3
Studio PopCap nepůjde ve stopách Valve a bude dělat i třetí díly svých her. Finanční zpráva zkraje letošního roku poukazovala na pokračování série Plants vs. Zombies: Garden Warfare, které tedy stále není oficiálně oznámené, ale to samé do dneška platilo i o Plants vs. Zombies 3.
PlayerUnknown's Battlegrounds - Season 4
PlayerUnknown’s Battlegrounds je experimentem traumatizovaného milionáře
Čtvrtá sezóna kdysi nejpopulárnější battle royale PlayerUnknown’s Battlegrounds se blíží a spolu s ní vystrkuje růžky něco, co byste od PUBG možná nečekali: příběh. Nové video vysvětluje, proč se vlastně do různých ostrovních arén pravidelně snášejí desítky hráčů a bojují na život a na smrt. A může za to válka.
Luigi's Mansion 3
Duchové začnou strašit v Luigi’s Mansion 3 na Halloweena
Vystrašený Luigi se vrátí na naše obrazovky v již třetí hře série, Luigi’s Mansion 3. Zelený hrdina si hezky maloval svou dovolenou v luxusním hotelu, aby záhy zjistil, že velmi lákavá pozvánka byla jednou velkou pastí na něj a jeho přátele včetně Maria. Je načase vytáhnout Poltergust G-00 a zbavit děsivé místnosti duchů.

Videa

Nejnovější články