Fight Club #327: Slow TV
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #327: Slow TV

28. 5. 2017 0:46 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Jeden z vrcholů letošní herní sezóny v podobě výstavy E3 se blíží, všichni se připravují a schovávají si nejzajímavější oznámení „na potom“. Přesto se bylo i v dalším díle tradičního podcastu Fight Club rozhodně o čem bavit. Pavel představil temnou plošinovku Blasphemous, zatímco Martin hovořil o obří investici ve výši 400 milionů dolarů do firmy, která vytváří engine Unity. Co jsme si pro vás připravili dále?

Petr s Alešem se podělili o své dojmy z hraní na připravovaném handheldu Nintendo 2DS New Nintendo 2DS XL, který si nedávno vyzkoušeli hned na několika titulech. A pak došlo na to, co nabízí nová služba Xbox Game Pass. A dají se VR hry daly napojit přímo na lidský mozek? Nezapomněli jsme samozřejmě ani na vaše dotazy.

Audio verzi Fight Club #327 pro poslech v autě, ve vlaku, v autobuse, v MHD, na kole, při běhu nebo jako večerníček při usínání stahujte odsud.

zdroj: Vlastní

Podcasty od Games.cz, a další videa od naší redakce, můžete sledovat i na našem YouTube kanálu. Případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články