V zajímavé adventuře Rusty Lake Paradise na vás dopadne deset ran egyptských
zdroj: tisková zpráva

V zajímavé adventuře Rusty Lake Paradise na vás dopadne deset ran egyptských

8. 1. 2018 12:41 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Jakob Eilander se dozvěděl, že mu umřela maminka, a vypravil se zpátky domů. Určitě čekal, že to nejhorší, co ho tam zasáhne, bude pocit nenapravitelné ztráty, vnitřní prázdnota a strašný zážitek pohřbu, ale to se mýlil. Ostrov ironicky pojmenovaný Paradise totiž sužuje deset ran egyptských, a celé to má s úmrtím Jakobovy matky něco společného. Vyšetřit to musíte v bizarní, násilné a znepokojivé adventuře Rusty Lake Paradise.

Po Rusty Lake: Roots a Rusty Lake Hotel je to třetí díl zvláštní série adventur, které jsou inventivní a překvapivé jak vizuálně, tak svým příběhem a zasazením. V tomhle případě se musíte postupně zbavit všech biblických neštěstí sužujících vaši domovinu a pokud možno odhalit pozadí celé katastrofy pomocí vzpomínek Jakobovy matky. Vše naprosto jasně vysvětlí následující trailer.

zdroj: Vlastní

Oprava předchozí věty: Trailer nevysvětlí absolutně nic. Usmívající se chlápek s žábou v puse? Červ v langustě? Smutná antropomorfní moucha? Hmmm. A kdo je proboha kněz s jelení hlavou třímající lidské srdce, z něhož crčí krev na hlavu utrápeně vypadajícího kluka? Otazníků tu vážně není málo.

Pro odpovědi musíte angažovat své malé šedé buňky v klasické point-and-click adventuře, přičemž „každá rána přináší svou vlastní atmosféru, napětí a různé mozkové výzvy typické pro Rusty Lake“. Kromě toho se bude průběžně měnit i soundtrack, protože každé neštěstí je provázeno svou vlastní písní. A ačkoli Rusty Lake není žádná Amanita, i vizuální zpracování vypadá správně atmosféricky.

Pro milovníky trochu divných herních zážitků a/nebo vášnivé hráče point-and-click adventur vypadá Rusty Lake Paradise jako jasná koupě, zvlášť když bude stát přátelská 3 eura. Koupit si ji můžete už 11. ledna na PC (Steam, Itch.io) nebo mobilní zařízení (Android, iOS).

Nejnovější články