V novém módu pro GTA Online máte jen dva náboje a jediný život
zdroj: tisková zpráva

V novém módu pro GTA Online máte jen dva náboje a jediný život

9. 12. 2015 14:07 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Nový Adversary mód pro Grand Theft Auto Online přinese hráčům zajímavou výzvu – proti sobě se postaví protivníci se dvěma kulkami a pouze s jediným životem. Jak s touto nadílkou naloží, to je již pouze na nich samotných. Jisté je však to, že se opět jedná o dodatečný obsah přístupný pouze majitelům PS4, Xbox One a PC verze hry, jak už bylo oznámeno dříve, minulá konzolová generace má smůlu.

Výbava do zápasu s ostatními je to sice skromná, základní premisa módu je však přitom rozhodně velmi zajímavá – to se takhle sejdou 4 psychopati ve velmi stísněném prostoru, každý má zbraň se dvěma náboji a všichni se pak samozřejmě snaží zůstat posledním přeživším. Po vyčerpání vpravdě skromných zásob olova pak nastupuje boj na blízko, a to takže se sekyrkou či s mačetou.

Míst ke schovce bude přitom velmi málo, i tak bude stealth a um tichošlápka jistě hrát prim. Tedy pokud se to samozřejmě nezvrhne v bezhlavou rubanici v jediné místnosti. Minimum nábojů pak jistě bude mít za následek i patřičné prověření hráčových střeleckých schopností. Kempování bude navíc zakázáno – pokud se hráč kdekoli zastaví na déle jak pět vteřin, zjeví se ostatním na radaru a lov na ospalce tak může začít. Cílem je být stále v pohybu, pokud možno neviděný a útočit ze zálohy.

To by měloo být příslibem skutečně svižné a um vyžadující akce. A když k tomu ještě přidáme nové lokace, například Michaelovo sídlo na Rockford Hills a noční klub Tequi-la-la, pak máme celkem kvalitní recept na další porci zábavy, co říkáte? A bychom nezapomněli – přídavek je dostupný již nyní.

zdroj: YouTube

Nejnovější články