Tvůrci strategie Northgard chystají kooperativní diablovku Darksburg se zombíky
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci strategie Northgard chystají kooperativní diablovku Darksburg se zombíky

7. 6. 2019 13:20 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Co má společného soucitná sestra Abigail, veselý hostinský Runolf, zatrpklá lovkyně odměn Rose a nejlepší přítel člověka vlkodlak Varag? Osud tomu chtěl, aby právě tahle podivná čtveřice vyčistila zamořené město Darksburg od proměněných lidí. Co to znamená pro vás? Další diablovku se čtyřčlenným koopem na obzoru.

Za hradbami Darksburgu vezmete zavděk různorodými schopnostmi hrdinů, z nichž pouze Rose je díky své kuši bojovnicí z dálky. Abigail se ohání obrovským křížem, Runolf podobně velkou naběračkou a vlkodlak řemdihem a štítem. Na první pohled tak většina působí jako tanci, ale schopnosti je vsazují do jiných úloh.

Hostinský například nechává pro své kamarády misky s polévkou, které je lehce vyléčí, případně připraví rovnou celý kotlík. Díky svému mohutnému tělu mu stačí proběhnout hordou zombií a zbavit se tak většiny z nich, případně vyvolá tlakovou vlnu udeřením naběračky o zem.

zdroj: Archiv

Pobožná sestra k sobě umí přivolat nemrtvé pomocí zvonů, aby následně rozpoutala klasický whirlwind. S křížem dokáže i skákat doprostřed vřavy a vymýtit tamější zlo spalujícím paprskem. Zato lučištnice umí odskočit do bezpečí, seslat na nepřátele spršku šípů, prostřelit jich několik naráz a zpomalit je pastmi.

Rád bych se tu rozpovídal i o vlkodlakovi, který mi osobně přijde nejlákavější postavou, ale toho si tvůrci nechávají na konec. Pokud vás zajímají jeho přednosti, sledujte blog studia Shiro Games. Zatím nepadlo jediné slovo o příběhové kampani, tak snad nepůjde jen o další bezduchou vyvražďovačku bez nápadu, kterých je víc než dost.

Darksburg vyjde ještě letos na Steamu.

Nejnovější články