Oznámení netradiční strategie Soul Quest
zdroj: tisková zpráva

Oznámení netradiční strategie Soul Quest

28. 10. 2004 13:13 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

V loňském roce založila v Polsku skupina zkušených programátorů, grafiků, a vůbec lidí z branže nové vývojářské studio - revoltage (pozn.

to malé písmenko na začátku mají schválně). Nyní tento tým přichází s oznámením svého nového projektu, který dostal prozatím název Soul Quest. Mělo by jít o netradičně pojatou tahovou strategii s prvky RPG zasazenou do fantasy světa obývaného šesti rasami (lidé, nemrtví, elfové, orkové, skřeti a chaosové). Něco málo více vám o tomto světě prozradí naše galerie se šesti prvními ukázkami.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Příběh Soul Quest pojednává o narušení určití rovnováhy mezi obyvateli herního světa. Najdete zde vše, co ke správné fantasy hře patří - neohrožené válečníky, čaroděje, nebezpečná monstra i stovky zajímavých a užitečných předmětů. Hráč by měl najít důvod, proč se rovnováha světa Soul Quest hroutí a v rámci tohoto hledání bude moci ovládat velká města, dobývat nová území a starat se pečlivě o svou armádu, protože jednou přijde chvíle, kdy bude pro tento svět jedinou nadějí. Hra má díky svému 3D enginu podporovat vymoženosti moderní doby - DirectX 9 či pixel shadery až do verze 3.0. Bude rovněž vybavena editorem map. Termín vydání zatím nebyl stanoven, protože se tvůrcům ještě nepodařilo najít vydavatele. Intenzivně na tom však pracují.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články