Oznámení Bonez Adventures: Tomb of Fulaos
zdroj: tisková zpráva

Oznámení Bonez Adventures: Tomb of Fulaos

3. 12. 2004 13:13 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Zajímavou tiskovou zprávu jsme obdrželi od společnosti Future Games s.r.o.

V dokumentu se píše, že se těmto českým vydavatelům podařilo uzavřít smlouvu s vývojářským týmem Bonez Artz a získat tak práva k celosvětové distribuci nové hry s názvem Bonez Adventures: Tomb of Fulaos. Ta je první částí plánované několikadílné ságy 3D RPG adventur z pohledu třetí osoby vyprávějící o mladém archeologovi Macovi Bonezovi, kterého čeká poté, co dojde během jeho pracovního pobytu v Egyptě k objevení tajemného sarkofágu, změna celého jeho dosavadního života. Následuje totiž odhalení dalších dvou hrobek, truhly obsahující kamennou pečeť a zlatý artefakt ve tvaru pyramidy a nakonec i tajného vchodu kamsi do podzemí. Zde ovšem štěstí našeho hrdiny končí. Strop hrobky se propadá. Cesta zpět zůstává zasypána. Jedinou možností je, pustit se dolů do neznáma.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Bludiště starobylých kobek je plné nástrah. Maca čeká velmi nebezpečná výprava přes hordy nepřátel, důmyslné pasti a rozličné mechanismy tajemných dveří. Na konci jeho cesty se však nachází pečlivě uzamčený a bedlivě střežený hrob. Mac ho nicméně dokáže otevřít, jenže aniž by si to uvědomil, vypouští tak na svět ducha temného kněze z dob prvních faraónů Torkanese. Ten rychle nabývá nových sil a z hrobky uniká, aby dokončil kdysi započaté dílo zkázy. Zničit ho může pouze artefakt z Fulaovy pyramidy...

Bonez Adventures: Tomb of Fulaos vám má nabídnout 15 levelů, které vás zavedou na různá místa (starobylá kobka, knihovna v Káhiře, poušť, tržiště, Nil, aj.). Během svého putování bohatého na dramatické zvraty, se seznámíte s více než 20 NPC a vyslechnete 20 stránek dialogů. Hra rovněž obsahuje 8 typů kouzel v deseti úrovních síly, speciální RPG systém založený na 7 základních a 8 odvozených vlastnostech, náhodný generátor předmětů, nepřeberné množství zbraní, atd. Atmosféru hry podpoří zvukové efekty a tajemná hudba.

Update 16:00 - Martin Malík z Future Games nám poslal první čtyři screenshoty a také upřesnil termín vydání na 1. kvartál roku 2005 (platí pro zahraničí a podobné to bude v ČR).
zdroj: PR, vlastní zpráva

korgull

Nejnovější články