Old Man's Journey bude vyprávět příběh o vyrovnání se s minulostí
zdroj: Vlastní foto autora

Old Man's Journey bude vyprávět příběh o vyrovnání se s minulostí

15. 7. 2016 13:13 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Rakouské studio Broken Rules představilo další pozoruhodný titul ze svého portfolia. Jmenuje se Old Man's Journey a moc toho o něm nevíme – tedy kromě faktu, že vypadá nádherně a příjemně netradičně. Jak naznačuje název i kratičký popis, hrdinou hry je starý muž, který už především přemítá nad uplynulým životem. Což ale neznamená, že nemá dost sil na poslední velkou cestu, během níž se vypořádá se svou minulostí a najde své srdce, jež "ztratil na moři."

Věta o vypořádání se s minulostí možná zní spíše jako nástřel filmu s Liamem Neesonem, ale když se podíváte na první video, bude vám jasné, že tahle cesta je o emocích, přemýšlení a celkové náladě. Trailer přímo sálá příjemnou středomořskou atmosférou a hudba dotváří klidnou, nijak hektickou atmosféru, které nechybí závan nostalgie.

O jaký žánr přesně půjde nevíme. Broken Rules rádi experimentují a tak jejich poslední kousek byla dobrodružná, do přírody zasazená hra Secrets of Raeticon a předchozí titul byla logická plošinovka And Yet It Moves. Nevíme ani na které platformy Old Man's Journey vyjde, studio mělo s And Yet It Moves úspěch i na mobilech a nebrání se asi ani expanzi na konzole. Jediné, co víme, je, že hra vyjde až příští rok.

zdroj: Archiv

Nejnovější články