Ittle Dew 2 sice přidá třetí rozměr, ale humor a roztomilost si ponechá
zdroj: tisková zpráva

Ittle Dew 2 sice přidá třetí rozměr, ale humor a roztomilost si ponechá

14. 3. 2016 17:36 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Pokud si na první Ittle Dew nevzpomínáte, pak vězte, že se jednalo o roztomilou 2D adventuru s otevřeným světem nacpaným trochou akce, ale především množstvím logických hádanek. Nově oznámený druhý díl půjde v tomto ohledu o něco dále a nabídne 3D prostředí a o trochu větší důraz na akční složku hry, základ v podobě logické adventury v barevném prostředí však zůstává.

Hráči se tak opět mohou těšit na otevřený svět a na potrápení mozkových závitů. Hlavní hrdinka se skrze řešení hádanek snaží najít osm částí raftu, které potřebuje k úniku z ostrova. Ty budou rozeseté všude možně po ostrově.

Herní plocha navíc bude otevřená již od samotného počátku a ihned přístupných bude i všech 8 dungeonů. Ty nabídnou úkoly a hádanky, jež půjdou vyřešit od samotného počátku hry. Nicméně, některé hádanky bude na počátku hry velmi těžké vyřešit.

zdroj: Archiv

Až postupem času totiž budete otevírat nové mechanismy a předměty, jež vám jednotlivé pasáže zlehčí, nebo vlastně vysvětlí jak na puzzle jít. Mezi takové patří například čtveřice zbraní, jež půjde v průběhu hraní vylepšovat a které budou především dopomáhat k lehčímu vyřešení jednotlivých hádanek.

Náhled na hru a její mechaniky můžete vidět v přiloženém traileru, vedle toho se ale můžete podívat také na komentované záběry z hraní alfaverze. Jak vidno, o nadsázku a humor nouze nebude, stejně tak ani o pohádkovou stylizaci. Kdy se však pokračování původní hry majitelé PC, PS4 a Xbox One dočkají je zatím ve hvězdách.

Nejnovější články