Hráči Deus Ex GO mohou díky novému editoru vytvářet vlastní levely
zdroj: tisková zpráva

Hráči Deus Ex GO mohou díky novému editoru vytvářet vlastní levely

28. 11. 2016 16:35 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Mobilní série GO (Hitman, Lara Croft a Deus Ex) rozhodně patří k těm nejzábavnějším logickým kouskům, které si můžete na mobilech zahrát. Deus Ex GO si v naší recenzi odnesla krásnou osmičku a pokud už jste ji snad prošli od začátku až do konce, nemusíte ji ještě z paměti mazat. Vyšel totiž klíčový update, který do hry přidává editor úrovní.

Editor se jmenuje Puzzle Maker a poprvé v rámci celé série budou moci hráči vytvářet vlastní úrovně a doplňovat je vlastními výzvami, za něž dostanete bonusové bodíky. Samozřejmě dané úrovně půjde sdílet s ostatními hráči, protože řešit puzzly, které jste si sami navrhli není moc velká zábava…

Jak už to tak bývá, tvůrci nejlepších úrovní se objeví v rámci oficiálního Daily Challenge módu, kde všichni hráči z celého světa soupeří v tom, jak se jim co nejefektivněji podaří splnit daný level a dodatečné podmínky. Obsah se samozřejmě bude měnit každý den, takže byste měli mít o zábavu postaráno už jen tím, že si každý den zahrajete Daily Challenge.

zdroj: Archiv

Pokud byste se chtěli probírat i dalšími úrovněmi, Square Enix Montréal vytvořil algoritmus, který vám bude vybírat ty nejpovedenější výtvory. Mimochodem, Deus Ex GO je až do 1. prosince k dispozici s šedesátiprocentní slevou, tedy za 2 eura.

Nejnovější články