FPS Dredd vs Death má svou homepage
zdroj: tisková zpráva

FPS Dredd vs Death má svou homepage

8. 8. 2003 19:19 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Vivendi a Rebellion (Aliens vs Predator) dnes spustili oficiální stránku pro svou chystanou netradiční first-person střílečku Dredd vs Death, která vychází ze stejnojmenného komiksu.

Příběh se odehrává ve 22. století v metropoli příznačně nazvané Mega-City One, které poskytuje domov 400 milionům obyvatel. Jediným prostředkem, jak udržet tamní kriminalitu na uzdě, jsou speciálně vycvičení judges ("soudci"), kteří dbají na pořádek přímo v ulicích města. Na homepage si můžete prohlédnout zástupce dobrých soudců (Dredd, Andersonová) i těch, kteří soudí jedině ve jménu smrti (Death, Fire, Necrus, Mortis, Fear).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Nová stránka dále nabízí několik screenshotů, které jsme pro vás stáhli do naší galerie a které vypadají opravdu velice slibně, i když občas dost krvavě. Pokud chcete, můžete si navíc na homepage složit z hotových sekvencí vlastní video a poslat jej třeba přátelům, nebo si stáhnout wallpapery na plochu. Součástí Dredd vs Death bude u PC verze i možnost hraní přes LAN/internet, a to až do výše 32 hráčů. Všechny verze (PC, PS2, Xbox, GC) budou navíc disponovat speciálními multiplayerovými mody, které si může zahrát více lidí u jednoho počítače (jedné konzole). Dredd vs Death by se na trhu měl objevit již příští měsíc.

kate

Nejnovější články