Cultist Simulator vás svede na dráhu kabaretního umělce
zdroj: tisková zpráva

Cultist Simulator vás svede na dráhu kabaretního umělce

18. 10. 2018 9:49 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Kolik her, kde můžete hrát za tanečnici, znáte? Takhle z hlavy mě napadá asi jen exkluzivita pro PlayStation 4 Bound, ale rytmus v těle i duši teď můžete následovat i v tajuplné karetní záležitosti Cultist Simulator. Jen se musíte připravit na to, že stejně jako všechna ostatní zaměstnání, ani kabaretní tanečníci v tomhle světě neuniknou chapadlům prapodivných kultů. Nebo lidským obětinám.

První rozšíření s názvem The Dancer do balíčků zamíchá pěknou řádku nových situací a scénářů, ne všechny se ovšem týkají zrovna tance. Se svými následovníky teď můžete navazovat romantické vztahy, nebo se naopak začnete nenávidět. Na druhou stranu, bouře emocí do kabaretního prostředí tak nějak patří. Vzpomeňte si na mě, až budete konkurentovi sypat připínáčky do tanečních střevíčků.

Simulátor života ve velmi okultním světě vás nutí žonglovat mezi každodenní prací, péčí o věrné ovečky a sociálními interakcemi, což činí prostřednictvím hromady karet s nejrůznějšími odpočty. Na první pohled může hrací plocha působit trochu děsivě, ale nenechte se zmýlit – to děsivé se odehrává až pod povrchem. Taneční rozšíření přidává novou kariérní dráhu a dva způsoby, jak dosáhnout vytouženého vítězství. Možná vám k nim dopomůže schopnost měnit se v astrální zvířata, třeba kočku nebo mambu.

Drobných vylepšení se dočká i základní hra. Vaši následovníci by měli méně umírat během expedic, místo toho častěji přijdou k nějakým novým jizvám. A všichni vědí, že jizvy jsou sexy, takže se svými znetvořenými obdivovateli teď můžete i randit. Pozor ovšem na zhrzenou lásku. Když raníte něčí city, existuje pravděpodobnost, že se od vašeho kultu odtrhne a pokusí se vaše věrné převést na svou víru.

DLC The Dancer je zdarma pro majitele Perpetual edice, tedy pro ty, co v Cultist Simulator věřili ještě před jeho vydáním. Všichni ostatní odvedou desátek v podobě 3 dolarů. Základní hra je momentálně ve slevě, na Steamu nebo GOG ji pořídíte za 15 dolarů.

Nejnovější články