Akční RPG The Oriental Exorcist je prodchnuté východní atmosférou
zdroj: tisková zpráva

Akční RPG The Oriental Exorcist je prodchnuté východní atmosférou

1. 8. 2019 12:30 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Čínské 2D akční RPG z pohledu ze strany si podle Steamu není jisté, jestli se jmenuje The Oriental Exorcist, nebo The Eastern Exorcist. Na tom ale tak úplně nezáleží, tak jako tak se budete věnovat vymítání démonů ve fiktivním orientálním světě. Ujměte se zkušeného exorcisty, který si musí poradit s nákazou sil chaosu.

Celý The Oriental/Eastern Exorcist je ručně malovaný a animovaný snímek po snímku. Zavede vás do spousty různých prostředí, kde se postavíte rozličným démonickým formám. Bojový styl stojí na statistice výdrže, musíte si tedy dávat pozor na načasování i vzdálenost od nepřátel. Pořád ale půjde o RPG, takže si můžete tvořit různé buildy s plejádou schopností.

zdroj: Archiv

Z kostrbatého překladu z čínštiny se dozvíte, že The Oriental Exorcist bude zaměřený taky na příběh, s dvojicí hlavních hrdinů totiž mimo démonů potkáte i běžné obyvatele fiktivního východu. Jestli se rozhodnete jejich vyprávění poslouchat, to už je jen na vás.

Akční 2D side-scroller od na západě neznámých wildfiregame má vyjít někdy během příštího roku, kromě Steamu se objeví i na PlayStationu 4.

Nejnovější články