Vojenská bojová simulace Armed Assault
zdroj: tisková zpráva

Vojenská bojová simulace Armed Assault

3. 12. 2005 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Včera se opět připomněla připravovaná vojenská bojová simulace z dílen českých Bohemia Interactive (tvůrci Operace Flashpoint) - Armed Assault.

A nejde pouze o to, že se objevily nové screesnhoty, které si nyní samozřejmě můžete prohlédnout v naší galerii. Jde totiž také o to, že jsme se dozvěděli i pár důležitých podrobností, včetně toho, že se vydání odsouvá na první polovinu příštího roku, a že se hledá vydavatel. Něco už sice o tomto titulu víte z předchozí zprávy z května, ale určitě neuškodí, když si to připomeneme a navíc přidáme i něco navrch.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Takže, Armed Assault je pojata z perspektivy vlastních očí a pohání ji nový engine podporující DX9 a tudíž i celou řadu zajímavých efektů nebo výrazně rozsáhlé, detailní, rozmanité a živoucí herní prostředí (divoká příroda, zalidnění, střídání dne a noci, rozmary počasí). Děj hry se odehrává v novodobém světě, příběh kampaně je inspirován současnými událostmi, vojenskými strategiemi apolitickými doktrínami, hratelnost se soustředí na volnost akce. Tato hra, nebo spíše simulace, je založená na technikách využívaných k trénování skutečných vojáků po celém světě, včetně amerických mariňáků i vojáků či australských obranných sil.

Hráči budou mít k dispozici svět o rozloze 200 km2. V jeho rámci je čekají střety s inteligentními nepřáteli, kteří se je budou snažit všemožně přechytračit, přičemž uchránění života vašeho a členů vaší jednotky zde bude hrát velmi důležitou roli. K dispozici budete mít pochopitelně velký výběr zbraní a dokonce i vozidel všeho druhu (od obrněných po letadla). Akce bude probíhat i ve městech i mimo ně. Budou to města velká s množstvím volně přístupných budov. Co se týče multiplayeru, očekávat můžete podporu až 60 hráčů s možností připojení se ke hře v kteroukoliv chvíli. Přislíbeny jsou rovněž unikátní herní módy a také kooperativních. Nadšenci jistě uvítají otevřenou herní strukturu, vestavěný editor scénářů, univerzální animační systém a další šikovné nástroje pro vlastní tvorbu.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články