Potvrzeno: Plošinovka Sackboy: A Big Adventure vyjde na PC
zdroj: Sony

Potvrzeno: Plošinovka Sackboy: A Big Adventure vyjde na PC

29. 9. 2022 15:50 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Sony přináší další někdejší exkluzivitu z PlayStationu na PC. Tentokrát přišla řada na dva roky starou plošinovku Sackboy: A Big Adventure, která na počítače zamíří už za necelý měsíc, 27. října. Oficiální trailer se předčasně objevil na kanále PlayStation pro Latinskou Ameriku, o portu se ale letos spekulovalo i dřív.

Obsahově se verze pro PC od té pro PlayStation lišit nebude, přirozeně ale dozná grafických změn a rozšířených možností nastavení. Počítá se s podporou až 120 FPS a rozlišení 4K, VRR a technologií DLSS od Nvidie, stejně tak i s ultraširokými monitory s rozlišením 21:9.

Sackboy: A Big Adventure se tím připojuje ke stále se prodlužující řadě bývalých exkluzivit PlayStationu. Minulý měsíc na PC zamířil Spider-Man, který se zařadil za Horizon Zero Dawn, Days Gone, God of War a další. Jen o týden dřív, 19. října, na PC vychází kolekce Uncharted: Legacy of Thieves. Sony tím pokračuje v nastaveném trendu, v roce 2025 by zhruba polovinu svých her chtěla vydávat i na PC nebo mobilech.

K dalším chystaným portům patří Spider-Man: Miles Morales, který by měl na PC vyjít letos na podzim. Dlouho se pak spekuluje o Returnal - naposledy dnes ráno, kdy Sony neuhlídala videa z grafických nastavení. 

Nejnovější články