Star Wars Galaxies se opozdí
zdroj: tisková zpráva

Star Wars Galaxies se opozdí

19. 3. 2003 12:12 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

I když se zdá být vše relativně v pořádku a LucasArts tvrdí, že jejich nadcházející masivně multiplayerová hra ze světa Star Wars skutečně vstupuje do konečné fáze tak, jak se plánovalo, její vydání se stejně opozdí.

Star Wars: Galaxies - An Empire Divided zdroj: tisková zpráva Důvodem má být věnování více času pro betatestování. Star Wars Galaxies: An Empire Divided, jak se projekt jmenuje, tak nevyjde původně ohlášeného 15. dubna. Odložena byla i třetí fáze betatestu, která má být otevřena pouze vybrané skupině zástupců veřejnosti a představovat věrnější podobu konečné verze titulu. Nové datum vydání prý bude ohlášeno až se zahájením této třetí fáze testování.

V podstatě se dá říci, že všechny základní systémy ve hře jsou již hotové. Nyní se tvůrci snaží vtlačit do svého úžasného světa co nejvíce věcí bude možné a samozřejmě vše náležitě vyladit a vyhladit. Také se ještě soustředí na drobnosti okolo profesí, přidávání dalších typů misí a s tím náležející vyvažování, opravování chyb a optimalizování. Takhle to zní jako práce minimálně na půl roku, ale tak dlouho jim to doufejme trvat nebude.

Velcí fanouškové tohoto projektu by si navíc neměli nechat ujít speciální edici o 75 tisících kusech, o které se objevila zmínka v oficiálním diskusním fóru, a jež je očekávána zároveň s vydáním této masivně multiplayerové hry. Speciální edice by měla obsahovat některé extra záležitosti, jako např. knihu skic, cínovou figurku ženské postavy Zabrak, nášivku herního loga a další. Cena zatím nebyla stanovena.

zdroj: GSPC.IGN, VE

korgull

Nejnovější články