Nakopněte motorku, čtyřkolku či buginu, MX vs. ATV All Out už čeká
zdroj: tisková zpráva

Nakopněte motorku, čtyřkolku či buginu, MX vs. ATV All Out už čeká

28. 3. 2018 14:45 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Off-roadová série MX vs. ATV se posledních několik let docela plácala v bahně. Po skvělém díle Reflex z roku 2009, který přinesl nový zábavný prvek v podobě deformace terénu v reálném čase, jsme se dočkali nemastného neslaného Alive, a dokonce jsme i přišli o otevřený svět v jednostranně zaměřeném Supercross. Ale naděje stále žije, protože novinka All Out pomrkává spíš k Reflexu než k těm dalším nezdarům.

To samozřejmě neznamená, že byste byli ochuzeni o stadionové okruhy plné skokánků. Ty tu stále jsou a můžete na ně vzít jak motorky o různých objemech, tak i čtyřkolky. Okruhy pak nemusí nutně být obehnané zdmi, ale mohou se nacházet i v přírodě pod širým nebem.

MX vs. ATV All Out se ale můžete oprostit i od těchto uzavřených okruhů. Do série se vrací otevřený svět, který dává prostor dalším herním módům – od prosté volné jízdy, přes předvádění se na „přirozených“ skokáncích, až po závody z bodu A do bodu B. Zajímavě vypadá i bitva s infekcí, kdy v roli nakaženého naháníte ostatní závodníky po lese. A je to také skvělá příležitost pro třetí typ vozidel, buginy.

zdroj: Cinemart

To vše si můžete střihnout s kamarádem na jedné rozdělené obrazovce, nebo se připojíte do multiplayeru po boku dalších patnácti hráčů. Zároveň jde stále o hru ze série MX vs. ATV, takže počítejte s deformací terénu, která se údajně dočkala zásadního vylepšení. To samé se dá říct i o ovládání motorek a jejich řidičů.

Upřímně doufám, že se MX vs. ATV All Out alespoň přiblíží zážitku z MX vs. ATV Reflex, kterou jsem svého času na Xbox 360 nedal z ruky. Zájemci s počítačem ať zamíří na Steam, konzolisté do svých obchodů na PlayStation 4 a Xbox One.

zdroj: Cinemart

Nejnovější články