Kooperativní survival střílečka Outbreak na vás brzy vypustí zombíky
zdroj: tisková zpráva

Kooperativní survival střílečka Outbreak na vás brzy vypustí zombíky

12. 1. 2017 19:19 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Jestli patříte k lidem, kteří si svoje ideální odpoledne představují jako nekončící masakr nemrtvých hord a zoufalý kolektivní boj o přežití, pak zbystřete zrak. Brzy totiž vyjde Outbreak, survival střílečka viděná shora, ve které budete dělat… no, masakrovat nemrtvé. Prostě se spolčíte s až třemi kamarády a rozpoutáte takové peklo, že mozkožrouti radši zalezou zpátky do hrobu.

Opuštěná budova plná zombíků, zmutovaných psů a hořících supermonster nebude zrovna zdraví prospěšné místo, a to i když se zrovna paradoxně jedná o nemocnici. Logicky je třeba odtamtud co nejrychleji vypadnout, čemuž ovšem stojí v cestě nepřátelé, zamčené dveře, spousty hádanek a akutní nedostatek zdrojů. A taky dost podstatný fakt, že máte k dispozici jeden jediný život.

Každá ze čtyř hratelných postav disponuje unikátním vybavením, schopnostmi, ale taky limitacemi, které nejspíš výrazně ovlivní váš herní styl. Ten můžete dále upravit sbíráním zbraní, kterých hra nabízí hotový arzenál - od pistolí přes brokovnice až po granátomety. Jen musíte pořád pamatovat na omezenou kapacitu inventáře. Vaše rozhodnutí se nejspíš často smrsknou na volbu mezi lékárničkou a pár zásobníky, a v tu chvíli babo raď. Hra je totiž údajně přímo brutálně těžká, takže nejmenší chyba může znamenat vaši záhubu.

Outbreak by prý měla být perfektně uzpůsobená pro hru na gamepadu, ale nejdřív vyjde pouze na Steamu, a to 17. ledna. Verze pro Xbox One by pak měla následovat v blízké budoucnosti. 

 

Nejnovější články