Agatha Christie doporučuje: třetí epizoda uzavírá příběh detektivky The Raven
zdroj: tisková zpráva

Agatha Christie doporučuje: třetí epizoda uzavírá příběh detektivky The Raven

25. 9. 2013 10:47 | Novinky | autor: Petr Poláček |

S ohledem na minimální rozestupy mezi vydáním trojice epizod adventurní minisérie The Raven: Legacy of Master Thief se mi vkrádá na jazyk kacířská myšlenka, jestli samotné dělení na epizody bylo z produkčního hlediska nutné. Myslím, že ani trochu, ale tvůrci doufali, že oznamovat třikrát vydání nové části hry a distribuovat třikrát review kódy jim přinese více pozornosti od médií a následně i od hráčů. A zdá se, že jim to vyšlo, tedy částečně. Na Games jsme prozatím recenzovali jen první epizodu The Eye Of The Sphinx, a na druhou jsme se vykašlali s tím, že třetí – závěrečná je za rohem.

Nyní, když už je i třetí epizoda Raven venku, však Lucii nezbude, než se do pátrání pro lišáckém zločinci znovu vrhnout. Nemyslím, že by to ale brala jako břemeno, protože první epizoda této agathachristieovské série byla výborná, a od zbývajících dvou nečekám nic jiného. Recenzi epizod Ancestry Of Lies a A Murder of Raven tedy očekávejte velmi brzy, a mezičase na vás z obou dvou „dílů“ čekají ukázkové trailery i obrázky.

Když jsou nyní všechny tři epizody The Raven venku a celá ta kamufláž s epizodickou adventurou je za námi, můžete si kompletní hru pořídit v aktuální slevě za dvacet babek na Steamu, přičemž přislíbena je i klasická krabicová verze na druhou polovinu října. Pokud nejste s příběhem inspektora Legranda, konstábla Antona Jakoba Zellnera a jejich společného nepřítele, mazaného zločince s přezdívkou The Raven dostatečně seznámeni, tak můžete se studiem začít v této vynikající interaktivní novele nebo v recenzi první epizody.

Nejnovější články