Zombie mód pro CoD: Advanced Warfare přidá minibosse a nové herní mechanismy
zdroj: tisková zpráva

Zombie mód pro CoD: Advanced Warfare přidá minibosse a nové herní mechanismy

30. 3. 2015 14:13 | Video | autor: Aleš Smutný |

Chystané DLC Ascendance (více v tomto článku) pro Call of Duty: Advanced Warfare přináší nejen nové mapy a zbraně pro milovníky soupeřivého hraní v multiplayeru, ale též pokračování kooperativního módu Exo Zombies. Nepůjde však jen o novou mapu, ale s dějovým posunem bandy kolem Johna Malkoviche se představí i noví protivníci a herní prvky, které mají oživit hratelnost.

Jedním z nových protivníků bude miniboss v Goliath verzi exo obleku. Bude prý vyžadovat zcela odlišný přístup celého týmu. Místo aby každý hráč řešil svou vlastní porci zombií, musí kvůli novému nepříteli všichni spolupracovat a soustředit palbu jedním směrem. Objeví se ale i další nové zombie a hlavně nové mechanismy, které snad hru oživí.

První novinkou je uzavírání částí map v jednotlivých kolech skrze jedovatý oblak. Hráči tak musí v jednotlivých vlnách měnit strategii, protože určité části mapy zůstanou nedostupné. Dalším prvkem jsou civilisté, které můžete, ale nemusíte, zachránit přesunem do evakuační zóny k vrtulníku. Pokud se vám to zdaří, dostanete zdarma upgrade na zbraň, ale pokud ne a civilistu ohryzávají zombíci, na třicet vteřin se zablokují prodejní automaty – a to může být v případě nedostatku munice sakra dlouhá půlminuta.

DLC Ascendance vychází zítra pro Xbox One a X360 verze hry, na ostatní dojde s tradičním měsíčním zpožděním.

zdroj: Archiv

Nejnovější články