Zombie DLC pro Goat Simulator paroduje DayZ
zdroj: tisková zpráva

Zombie DLC pro Goat Simulator paroduje DayZ

5. 5. 2015 16:45 | Video | autor: Honza Konfršt |

Za dva dny vychází další rozšíření pro ujetý titul Goat Simulator. Nese jméno GoatZ a utahuje si z celé řady zombie survival titulů, kterým pochopitelně vévodí DayZ. Podivný simulátor ze života destruktivní kozy se tak stává ještě podivnějším a v hlavní roli nyní vidíme kozu nemrtvou. Přesvědčit se o kvalitách tohoto DLC se můžete v traileru, který si z "konkurence" utahuje hláškami o tom, že zde najdete tolik bugů, kolik jich je v jiných survival hrách. 

Jak naznačuje následující trailer, autoři z Coffee Stain Studios se srovnání s konkurencí nebojí – slibují například mizerné skripty, stejně jako u jiných titulů tohoto žánru a jako přednosti oproti nim poznamenávají, že jako jediná není GoatZ v early accessu. Není to ale jediná přednost, jíž se zombie koza chlubí, je zjevné, že vývojáři mají základní prvky žánru v malíku.

Mezi ty patří například crafting, který, jak autoři podotýkají, má každý, tak proč ne i GoatZ. Stejně tak vám udělá radost loot, stačí jen rozkopnout bednu a sebrat plastový luk a hodit koze na hřbet. Hráči se mohou těšit také na novou mapu a nutnost něco každých pár minut pojídat. Prostě pro fandy Goat Simulatoru jde o milé rozšíření poněkud stereotypního herního obsahu, který se po čase omrzí. Uvidíme, jak dlouho vydrží GoatZ. DLC vychází 7. května na PC, Mac a mobilní platformy za cenu pěti dolarů.

zdroj: Archiv

Nejnovější články