Zákulisní video poodhaluje taje vývoje noirové adventury Blues and Bullets
zdroj: tisková zpráva

Zákulisní video poodhaluje taje vývoje noirové adventury Blues and Bullets

6. 10. 2015 14:41 | Video | autor: Honza Konfršt |

Blues and Bullets je název klasického amerického bistra, vedle toho je ale také Blues and Bullets titulem, ve kterém se hráči ujímají role chlapíka, který dostal na lopatky Al Caponeho a který si v následném policejním důchodu pořídil právě toto bistro. Ovšem co čert nechtěl, důchod se vůbec nekonal. A díky následujícímu zákulisnímu videu se můžeme podívat pod pokličku toho, jak takové post-policejní noirové a na epizody rozdělené dobrodružství vzniká.

S roztomilým španělským přízvukem se můžeme podívat ve videu na to, jaké nápady a myšlenky stály a v případě budoucích epizod také ještě stojí za vývojem této noirové akční adventury s vysloužilým detektivem Eliotem Nessem v hlavní roli. Ten se v alternativním výkladu historie vydává do městečka Santa Esperanza, kam se uchyluje vyřešit svůj poslední a samozřejmě také nejdůležitější případ.

Zahlédnout můžeme v následujících záběrech mimo jiné i to, jak vzniká dabing. U tohoto rozhodně stojí za zmínku fakt, že hlavního hrdinu dabuje Doug Cockle, kterého my hráči můžeme znát jako Geralta z Rivie z druhého a třetího Zaklínače. Ten se vydá pod vedením hráče nejen za akcí z pohledu třetí osoby, ale závisí na něm také výsledek vyšetřování vedeného za pomocí průzkumu lokací, výslechu svědků, ale samozřejmě také boje.

První epizodu můžete na Xbox One a PC hrát již nyní a není ji tedy jistě nijak obšírně představovat, další by však měly již snad v brzkém sledu následovat.

zdroj: Archiv

Nejnovější články