Zaklínač 3 se na E3 blýskl parádním honem na gryfa
zdroj: tisková zpráva

Zaklínač 3 se na E3 blýskl parádním honem na gryfa

10. 6. 2014 17:20 | Video | autor: Adam Homola |

Zaklínač 3: Divoký hon se před pár dny vytáhl skvělým trailerem Meč osudu a informacemi o nabušené standardní a ještě nabušenější sběratelské edici. Moc času neuplynulo a vyšlo další parádní video. Tentokrát nejde o uhlazený trailer, ale o ukázku z questu Griffin hunt - je tedy jasné, koho bude Geralt honit a pište si, že to bude divočina.

Než začne honička, je nutné gryfa nejdříve vystopovat, což pro Geralta není problém - není to obyčejný člověk, ale Zaklínač se speciálními schopnostmi, a po výměně vercajku na kuši se jde do akce. Jenže gryf se prát nechce a hned odletí pryč. Geralt se za ním vydá a přes členitý terén utíká, hopsá a metá kotouly, až okřídlenou potvoru ztratí. Holt ve vzduchu to jde rychleji, než na zemi.

zdroj: Archiv

A protože Zaklínač 3: Divoký hon nabízí velký a otevřený svět, můžete cestou za jedním úkolem narazit na úkol druhý, nebo jen na vedlejší aktivitu, jako se to "náhodou" povedlo vývojářům, kteří Zaklínače hráli na tiskové konferenci Microsoftu. Po rychlém vypořádání se s bandity se Geraltova pozornost opět stočila na gryfa, kterého po krátkém stoupání nahoru našel.

Jak souboj dopadl? Podívejte se sami. Demo nového Zaklínače sice tvůrci pouštěli na tiskové konferenci Microsoftu, ale na žádná oznámení týkající se pouze Xbox One nedošlo. Jakékoliv případné exkluzivní bety či DLC by šly proti filozofii CD Projektu a působily by hodně divně. Poláci tak jen dostali možnost předvést svůj klenot na ostře sledované tiskovce, což hře rozhodně nemůže uškodit. Naopak.

Nejnovější články